Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tom Cruise er Jesus

14:32 - 25. jan 2007

Tom Cruise er Jesus Tom Cruise, Scientology,

Tom Cruise har spillet vampyr, racerkører, fattig og Jerry Maguire. Nu skal han til at fylde en stor rolle ud, nemlig rollen som Scientologys svar på Jesus.

Om han skal op at hænge på kors og heale folk, vides ikke, men ifølge flere Scientologer har skuespilleren med playboy-smilet fået at vide, at han vil blive en Scientology-frelser.

Pseudo-religionens leder, David Miscavige, er sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid før Tom Cruise vil blive dyrket på samme måde som Jesus.

"Ligesom Jesus bliver Tom Cruise også kritiseret og hånet for sine meninger, men fremtidige generationer kommer til at indse, at han havde ret," siger en kilde fra Scientology til britiske  \'The Sun\'.

44-årige Tom Cruise har længe været et af Scientologys prominente ansigter, der skulle lokke nye kunder i butikken. Han har været del af den bizarre religion siden 1980\'erne og bliver nu hædret af organisationen.

"Tom har fået at vide, at han er Scientologys svar på Jesus," siger en kilde tæt på stjernen.

Scientology stifteren L. Ron Hubbard var en science-fiction forfatter, der en dag besluttede sig for at lave sin egen religion.

Med en blanding af lommefilosofi og vandet psykologi, startede han at prædike sin "religion", der i dag har millioner af tilhængere verden over.

På de højere niveauer bliver tilhængerne introduceret til historien om den intergalaktiske hersker, Xenu, der sendte fremmede væsner til jorden, for derefter at sprænge dem i luften med hydrogenbomber, der var gemt i en vulkan.

Hvis Tom Cruise bliver Scientology-Jesus, skal han så flyve ud i det kolde verdensrum og tæve Xenu...?

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?