Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tom Cruise smidt ud

14:15 - 23. aug 2006

Tom Cruise smidt ud Tom CruiseParamount Pictures har besluttet ikke at forlænge aftalen med Cruise's produktionsselskab, Cruise/Wagner Productions.

I et interview i Wall Street Journal, udtaler chefen for Paramounts moderselskab, Sumner Redstone, at de har stoppet den 14 år lange aftale med skuespillerens pga. af hans upassende adfærd udenfor lærredet.

Overfor nyhedsbureauet Reuters hævder Tom Cruise's samarbejdspartner, Paula Wagner, at det er dem, der er droppet ud af aftalen med Paramount Pictures.

Dette er afslutningen på en af de mest lukrative produktionsalliancer mellem et af Hollywoods største filmselskaber og en af branchens største stjerner, 150 milliarder kroner har de tjent sammen !

Tom Cruise's opførsel gik af sporet da han begyndte at date Katie Holmes. Det kulminerede, da Cruise rejste sig op og hoppede i møblerne under et tv-interview med Oprah Winfrey.

Tom Cruise toppede magasinet Forbes' årlige liste over verdens 100 mest magtfulde kendisser.
Filmstjernens eskapader fik ifølge Los Angeles Times cheferne hos Paramount Pictures til i sidste måned at forlange, at Tom Cruise's årlige hyre på 10 millioner dollars skulle sættes ned til to millioner dollars.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?