Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tom Kristensen i alvorlig ulykke

18:23 - 22. apr 2007

Tom Kristensen i alvorlig ulykke Tom Kristensen

TOM Kristensen blev på første runde af dagens DTM-løb på Hockenheim involveret i en stor ulykke.

Efter starten lå han og kæmpede om pladserne 5 til 7, da han blev snurret rundt på et af banens hurtigste stræk. De første efterfølgende styrede uden om, men to af de bageste kørere kunne i røgudviklingen ikke se og kørte med fuld fart direkte ind i siden på Tom Kristensens Audi A4.

Løbet blev øjeblikkeligt stoppet, hvorpå Tom Kristensen blev hjulpet ud af sit vrag og undersøgt af banens lægestab. Efter tyve minutters uvidenhed og frygt sagde Audis motosportschef Dr. Ullrich:

”Både Tom og vores nye kører Alexandre Prémat er blevet set efter af læger og ført videre til hospitalet i Mannheim for videre undersøgelser. Jeg har talt med dem begge, og de virker til at være nogenlunde okay, men jeg kan ikke sige noget helt konkret om deres tilstand.”

Løbet blev genoptaget og udviklede sig til et taktisk drama. Martin Tomczyk tog starten, men forbremsede sig i hårnålen og røg ned som treer. Bruno Spengler og Paul di Resta overtøg føringen, mens Mattias Ekström pittede som den første. Herpå kørte svenskeren hurtige runder og tog sit næste pitstop, endnu inden Mercedes' førerduo havde pittet.

Audis pitstop var hurtigere, så pludselig førte svenskeren. Paul di Resta kiksede et par kostbare sekunder i sit pitstop, og såvel han som Bruno Spengler (problemer med servostyringen) blev også hentet af Tomczyk.

Audis dobbeltsejr udløste dog beherskede jubelscener, mens alle ventede på nyt fra hospitalet, skriver tomkristensen.com.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?