Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tomkat gift

15:02 - 19. nov 2006

Tomkat gift Katie Holmes, Tom Cruise, bryllup

Flere end 150 gæster overværede bryllupsceremonien da Tomkat, som parret Tom Cruise og Katie Holmes er blevet døbt af pressen, endelig fik hinanden på ægte Scientology'sk manér.

Brylluppet fandt sted på Odescalchi-slottet ved Bracciano-søen i Italien sent lørdag eftermiddag. Katie Holmes og Tom Cruise er hermed erklæret rette ægtefolk, bekræfter parrets talsmand over for "People Magazine" her til aften.

"Brylluppet var utroligt smukt" siger en af gæsterne til "People Magazine". Ceremonien blev fulgt af tusindvis af Cruise og Katie-fans, der havde stillet op ved slottet i håb om at få et glimt af brudeparret.

Berømtheder som David og Victoria Beckham, Will og Jada Pinkett Smith, Steven Spielberg, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Jim Carrey og Jenny McCarthy var  med til at fejre Cruise og Katies kærlighed.

Brylluppet fandt sted ved solnedgang og blev foretaget af en Scientology-præst. Cruises forlover var formanden for Scientology-kirken David Miscaviage, mens Katies søster var brudepige.

Bruden var klædt i en elfenbenshvid Armani-kjole med slæb, der faldt ud over skuldrene. Brudekjolen var desuden udsmykket med Valenciennes blonder og Swarovksi-krystaller. Holmes bar også et gulvlangt slør og elfenbenshvide silkesko.

Armani stod også bag brudebukketten, der bestod af en buket hvide calla-liljer, og gommens var klædt i den italienske designers marineblå habit. Parrets udvekslede troskabseder med diamantringe i hvidguld fra Cartier.

Operasangeren Andrea Bocelli underholdte under vielsesceremonien.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?