Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se det nye Top Gear !

17:37 - 14. maj 2016

Se det nye Top Gear ! Top Gear, Matt LeBlanc, Chris Evans, BBC

Se det nye Top Gear ! Top Gear, Matt LeBlanc, Chris Evans, BBC
'Venner'-stjernen Matt LeBlanc er en af de seks nye værter på Top Gear

Det legendariske tv-program er snart tilbage på skærmen, på trods af kaos i studiet. BBC har nu endelig offentliggjort premieredatoen.

Ventetiden er snart ovre! Et af de mest populære tv-programmer i verden vender tilbage, efter et års pause. Det bliver i et nyt format med nye værter og endnu flere nye biler, meddeler BBC, som nu har offentliggjort den længe ventede premieredato på den nye udgave af Top Gear.

Det sker på trods af kaos i studiet, som har truet relanceringen af programmet. Især den nye vært Chris Evans rygtes at være endnu mere dominerende og problematisk end Jeremy Clarkson, som sidste år blev fyret som vært efter intet mindre end 22 sæsoner af det verdenskendte program.

Optagelserne til de nye programmer er sket over otte måneder, hvor de seks nye værter har været i ni forskellige lande. Her har de sammen tilbagelagt over 10.000 kilometer i utallige nye biler, skriver BBC på programmets hjemmeside.

Og for nyligt offentliggjorde Top Gear så på Twitter, at det første program løber over skærmen den 29. maj – så sæt et stort kryds i kalenderen, hvis du er Top Gear-fan.

 

Se traileren for det nye program her

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?