Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tori Spellings danske flop-fest!

10:56 - 20. maj 2016

Tori Spellings danske flop-fest! Tori Spelling, Næsbyholm slot, Christel Winther, Claus hjelmbak, morten lund

Tori Spellings danske flop-fest! Tori Spelling, Næsbyholm slot, Christel Winther, Claus hjelmbak, morten lund
Op med humøret Tori - der kommer altid en anden fest.

På trods af en flot gæsteliste glimrede de kendte danskere ved deres fravær til Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spellings fødselsdagsfest på Næsbyholm Slot.

Remee, Caroline Fleming, Frederik Fetterlein, Lykke May – ja, endda den tidligere Baywatch-stjerne Carmen Electra var inviteret da Tori Spelling torsdag aften holdt fødselsdagsfest.

Aftenen gik dog ikke helt som forventet. Efter mere end halvanden time var der kun dukket to gæster op til festen, som slotsparret Christel Winther og Morten Lund havde inviteret til for skuespillerinden Tori Spelling.

Og æresgæsten selv? Hende så pressen ikke spor til.

- Det tager jo noget tid at få gjort Hollywoodstjerner i stand, forklarede danske Claus Hjelmbak, som i en årrække har boet i Los Angeles og flere gange har fået stjerner som Paris Hilton og Pamela Anderson til Danmark. Det var da også Claus Hjelmbak der stod for aftenens gæsteliste.

Ikke just nogen succes, kan man vist roligt sige. Christel Winther, der som bryllupsplanlægger er vant til at arrangere store fester, udtrykker at hun normalt har fuldstændig styr på gæstelister og derfor er ked af at have overladt opgaven til Hjelmbak.

Christel Winther og Morten Lund, som medvirker i TV3-serien Købmænd på første klasse, havde selv betalt for fødselsdagsfesten for Tori Spelling. Christel drømmer nemlig om at planlægge bryllupper over hele verden sammen med Tori, og ville derfor gerne vise Næsbyholm Slot frem som en mulig location.

Pressen måtte dog forlade festen uden et glimt af den 43-årige fødselar.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?