Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Træner raser over Bendtner-billeder!

10:26 - 25. maj 2015

Træner raser over Bendtner-billeder! nicklas bendtner, wolfsburg

Træner raser over Bendtner-billeder! nicklas bendtner, wolfsburg
En "speechless" Bendtner.

Danskeren har flere gange lavet ironiske Instagram-updates som kommentar på sin træner Dieter Heckings valg.

For nylig meldte en række medier, at Nicklas Bendtner efter al sandsynlighed er på vej væk fra Wolfsburg.

Det skulle ikke mindst være konsekvensen af et ekstremt dårligt forhold han og træner Dieter Hecking imellem, og nu er der så blevet smidt ekstra brænde på det bål.

Ifølge Ekstra Bladets tyske kilder skulle Bendtners boss således mildest talt være irriteret over sin spillers brug af de sociale medier.

Blandt andet på Instagram har den danske angriber nemlig ironisk kommenteret på Heckings valg om, at lade ham sidde over i en række kampe.

Da han den 9. maj blev vraget til en kamp delte han for eksempel et selfie, hvor han sidder med hånden over sin mund. Billedteksten lyder kort og kontant: "Speechless".

Trods dramatikken omkring Bendtner, så har der dog endnu ikke været officielle udmeldinger fra den tyske klub omkring danskerens fremtid.

Og i en lidt mere diplomatisk Instagram-opdatering får man da også det indtryk, at hovedpersonen selv fortsat er tilfreds med at være en del af Wolfsburg:

"Jeg er en Wolfsburg-spiller, og det er jeg stolt af. Det har været en fantastisk sæson, og det er utroligt at være en del af det her."

Læs også   Mest populære