Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Troels Bech fyret i OB: Se hans afløser!

10:33 - 30. sep 2014

Troels Bech fyret i OB: Se hans afløser! ob, troels bech, ove pedersen

Troels Bech fyret i OB: Se hans afløser! ob, troels bech, ove pedersen
Ove Pedersen skal nu lede de kriseramte fynboere.

Troels Bech er færdig i OB efter en række ringe resultater. Nu skal klubben reddes af veteran.

OB har haft en forfærdelig sæsonstart, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i ni kampe.

Nederlaget i Farum var åbenbart dråben i glasset for fynboerne, og træneren Troels Bech har nu officielt fået sparket. Det melder Ekstra Bladet.

I en pressemeddelelse oplyses det, at man altså har besluttet at terminere aftalen med Bech på grund af svingende resultater.

"Troels har ydet et stort arbejde i OB i en vanskelig tid, og det skylder vi ham en stor tak for. Siden han kom til klubben, har vi været igennem en stor tilpasning af økonomi og spillertrup, og det har naturligvis ikke gjort hans arbejde nemmere," siger sportschef Jesper Hansen og fortsætter:

"I de seneste sæsoner har vi kæmpet i bunden af rækken, og sådan har vi også indledt den nye sæson. Det kræver et enormt stort arbejde og lægger et stort pres på både truppen og trænerteamet, og derfor har jeg vurderet, at vi har brug for nye kræfter og nye idéer for at komme på ret kurs igen."

OB har ikke ligget på den lade side i forhold til at finde en afløser. Således er der allerede blevet skrevet kontrakt med veteranen Ove Pedersen, som skal stå i spidsen for klubben indtil 2015.

"Ove er en meget erfaren træner, der har et stort indblik i Superligaen. Han vil komme til klubben med friske øjne og nye idéer, og jeg tror på, at han kan sørge for, at vi arbejder os fremad i tabellen. Der er gjort et rigtig godt forarbejde af Troels Bech, så Ove skal ikke ind og lave en masse om. Han skal arbejde videre med det, vores trænerteam har udviklet indtil nu. Ove har et godt taktisk blik samt evne til at sætte spillet op. Desuden er han en meget pragmatisk træner, der har vist et talent for at udnytte potentialet i en given trup, så jeg tror jeg, at han kan vende billedet," siger Jesper Hansen.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?