Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

TV 2 klar med ny sportskanal!

11:21 - 21. aug 2014

TV 2 klar med ny sportskanal! tv 2, sport

TV 2 klar med ny sportskanal! tv 2, sport
TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Ny sportskanal ser dagens lys i begyndelsen af 2015 – den overtager pladsen fra TV 2 FILM. 

TV 2 har lige fra starten satset på at give danskerne gode sportsoplevelser, og den satsning fortsætter på stærkeste vis.

Således præsenterer tv-giganten nu en ny kanal, som udelukkende vil være dedikeret sporten.

For at gøre plads til den, må TV 2 FILM, efter ni års eksistens, vige.

"En ny sportskanal er en oplagt styrkelse af vores familie, for TV 2 er – og vil være – en central spiller inden for sportstilbuddene til de danske tv-seere. Samtidig har vi i TV 2 FILM en kanal, som langsomt, men sikkert udkonkurreres af store filmkataloger hos diverse on demand-tjenester, og en konvertering fra film til sport er et udtryk for en naturlig udvikling i sammensætningen i vores kanalportefølje," udtaler TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup, og tilføjer:

"Vi mener samtidig, at der er en plads i tv-markedet for en sportskanal, der fokuserer meget målrettet på danske rettigheder og på store events – alt sammen i den velkendte TV 2-kvalitet."

Den nye kanal skal ikke erstatte hovedkanalens sportsdækning, men i stedet tilbyde noget andet.

"TV 2s hovedkanal vil naturligvis stadig danne rammen om de helt store, fælles begivenheder. Vores nye sportskanal vil være et ekstra tilbud til de særligt dedikerede og et samlingssted for fans med interesse for en bred vifte af rettigheder. TV 2 får en større bane at spille på, vi kan udnytte vores rettigheder meget bedre, og vi kan med den nye kanal give mere tid og plads til noget af al den sport, som både seerne og vi på TV 2 er så begejstrede for," fortæller Eldrup.

Det drejer sig blandt andet om allerede indkøbte rettigheder til både ligasport og større events – for eksempel dansk ligahåndbold, slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling.

"På TV 2 glæder vi os helt enormt til at videreføre den form for sportsjournalistik, vi har opdyrket på hovedkanalen de seneste mange år. Fagligheden er altafgørende på en sportskanal, og seerne vil komme i selskab med velkendte sportsværter, eksperter og medarbejdere, som brænder for deres stofområder og nu får endnu mere plads til at dele deres store passion med seerne og brugerne i det community og fællesskab, vi ønsker at opbygge rundt om kanalen," siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortæller videre:

"Ud over en stor mængde live-sport, der er kernen på enhver sportskanal, er det ambitionen at lave originale sportsmagasiner på daglig basis og udnytte den massive nyhedsmuskel, som TV 2 i forvejen har på sportsområdet. Der er flere spændende rettigheder på vej til kanalen, og alle sportsfans vil få en dedikeret dansk sportskanal med en kraftig puls og et stort nærvær."

Tv-distributørerne Canal Digital, Stofa, Waoo og Boxer vil alle kunne tilbyde sportskanalen til deres kunder. TV 2 forhandler i øjeblikket med flere.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?