Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tv: Bornedal hælder vand på Clement!

10:07 - 30. okt 2014

Tv: Bornedal hælder vand på Clement! ole bornedal, clement k

Tv: Bornedal hælder vand på Clement! ole bornedal, clement k
Ole Bornedal er svært glad for dramatiske virkemidler.

Ole Bornedal tyede til alternative metoder, da han på live-tv onsdag aften igen skulle forholde sig til kritikken af sin serie '1864'.

I onsdagens udgave af DR's talkshow 'Vi ses hos Clement' var tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og skaberen af den udskældte serie '1864', Ole Bornedal, på besøg.

Sidstnævnte er ikke mindst blevet anklaget for overdreven brug af dramatiske virkemidler i sit historiske drama, og meget passende valgte instruktøren så at gøre brug af samme, da han i aftenens live-udsendelse endnu engang skulle svare på kritikken.

Det skriver blandt andre Ekstra Bladet.

"Jeg er meget overrasket over de store reaktioner mod tv-serien 1864. Og jeg har lagt mærke til, at det er dem, der råber højest, der bliver hørt mest. Og hvis jeg nu hælder noget vand ud over dine papirer, så vil alle lægge mærke til det i hele Danmark, og så vil jeg blive hørt," sagde Ole Bornedal.

Dernæst hældte han et glas vand ud på bordet, hvor væsken først oversvømmede Clement Kjersgaards papirer og dernæst satte kurs mod Anders Fogh Rasmussen, som da heller ikke kunne lade være med at smile lidt af situationen.

Som Bornedal også spår, så viste begivenheden sig at være ganske opmærksomhedsskabende, for ja, medierne er naturligvis over den som fluer.

Se det usædvanlige tv-stunt lige her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?