Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tv-vært: Jeg blev efterladt som spæd!

15:54 - 27. apr 2015

Tv-vært: Jeg blev efterladt som spæd! ulla essendrop, aftenshowet

38-årige Ulla Essendrop priser sig lykkelig for, at hun tidligt i livet blev adopteret til Danmark.

Ulla Essendrop er taknemmelig for, at hun som lille blev adopteret af danske forældre efter at have tilbragt de første tre år af sit liv på et indisk børnehjem.

Det fortæller den 38-årige 'Aftenshowet'-vært i et interview med SØNDAG.

Den hårde fortid er hun de seneste år blevet mindet om igen og igen - blandt andet via sin medvirken som henholdsvis vært og telefonpasser på 'Danmarksindsamlingen' i 2013 og 2014, hvor der ved sidstnævnte begivenhed var fokus på netop forældreløse børn.

"Det var et wake-up call, for det kunne lige så godt have været mig. Jeg var forældreløs i to år og ni måneder. Hvis ikke jeg var kommet på børnehjemmet og var blevet adopteret til Danmark, var jeg måske ikke blevet 38 år. Mange forældreløse børn i Indien har ingen fremtid. De overlever, til de ikke overlever mere. Jeg har været heldig at overleve," forklarer Ulla Essendrop, der som helt spæd blev efterladt foran et hospital, før hun altså blev taget ind af et børnehjem.

Særligt forældreløse piger går en svær fremtid i møde i Indien, og hvad der var sket, hvis ikke hun var kommet til Danmark, tør tv-værten knapt tænke på.

"Hvad sker der med forældreløse piger i Indien? Hvad bliver de brugt til? Selv hvis de er så heldige at komme på børnehjem, kan de jo ikke blive der for evigt? De spørgsmål har jeg brugt en del kræfter på ikke at spekulere for meget over. Det er for tungt. I stedet er jeg hver eneste dag taknemmelig over, at jeg overhovedet kom til Danmark," fortæller Ulla Essendrop til SØNDAG.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?