Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Tv-værter udsat for kasteskyts!

16:08 - 07. apr 2016

Tv-værter udsat for kasteskyts! Camilla Martin, Peter Kjær, derby, superliga, brøndby, fck, fans, hooligans, kasteskyts, parken

Tv-værter udsat for kasteskyts! Camilla Martin, Peter Kjær, derby, superliga, brøndby, fck, fans, hooligans, kasteskyts, parken
Tv-værterne Camilla Martin og Peter Kjær måtte søge ly for kasteskyts fra agresive Brøndby-fans.

Tv-værterne Camilla Martin og Peter Kjær måtte onsdag aften søge ly for kasteskyts, som brøndbyfans kastede mod banen og TV3 studiet.

Efter opgøret mellem FCK og Brøndby i Parken, der endte 1-1 efter en sen FCK udligning, besluttede flere Brøndby-fans sig for at kaste romerlys, jernrør og afrevne stænger fra flag ned mod spillerudgangen.

Målet for kasteskytset var FCK-spillerne, men det blev blandt andre værten Camilla Martin og fodboldeksperten Peter Kjær, der måtte flygte fra deres åbne studie for ikke at komme til skade. TV3-værterne var flere gange ved at blive ramt af de flyvende genstande og færdiggjorde i stedet udsendelsen i sikkerhed indenfor.

“De var ikke chokerede, men det var naturligvis ubehageligt for dem begge to. De prøver begge at fuldføre deres job, og opdager ikke i starten, at der er ballade bag deres ryg. Da det går op for dem, hvad der sker, trækker de sig hurtigt tilbage og søger væk i en fart” fortalte TV3 Sports redaktionschef, Kim Mikkelsen.

Camilla Martin er ærgerlig over situationen og kommenterer den selv på hendes Twitter-profil.

“Flere spørger om jeg er ok! Det er jeg. Bare ærgerligt det skal være sådan” tweeter hun.

Redaktionschefen påpeger at sikkerheden for værterne er i højeste prioritet og at værterne næste gang vil sende fra et aflukket studie.

“Jeg kan sige det sådan, at det er yderst sandsynligt, at vi laver et indendørsstudie til næste gang. Sikkerheden kommer over alt andet” fortæller Kim Mikkelsen.

Den dårlige opførsel fra Brøndby-fansene kan resultere i, at de bliver nægtet adgang til kommende opgør mod rivalerne i Parken. I superligaen er der ingen regler for størrelsen af et udebaneafsnit for tilskuere og en klub kan endda ved konkrete tilfælde, når der er tale om sikkerhedsmæssige spørgsmål, nægte at sælge billetter til udebanefans. FCKs direktør, Anders Hørsholt, fortæller også at klubben overvejer overhovedet ikke at sælge billetter til Brøndby-fans.

“Det er ikke sikkert, vi gør det, for det er for vildt” sagde Anders Hørsholt til Ekstra Bladet.

Returopgøret mellem FCK og Brøndby finder sted i Parken 17. april.

Kilde: Ekstra Bladet 

Brøndby-fansene er ikke blevet mindre aggresive end sidste år, hvor det så sådan ud ved et opgør mellem FCK og Brøndby:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?