Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

TV2's direktør bliver fyret

10:39 - 14. dec 2005

TV2's direktør bliver fyret Peter Parbo

Peter Parbo ventes i dag at blive afskediget som adm. direktør for TV 2/Danmark. Parbos farvel kommer efter flere års uenighed med bestyrelsen om fremtidssikringen af Danmarks største kommercielle TV-station.
Den adm. direktør for Danmarks største kommercielle TV-station, Peter Parbo, står til fyring. Parbos afgang er hovedpunkt på et ekstraordinært bestyrelsesmøde i TV 2/Danmark i dag, erfarer Berlingske Tidende.

Beslutningen kommer efter flere års samarbejdsproblemer mellem den adm. direktør og bestyrelsen om stationens fremtid. Det bekræfter flere uafhængige kilder tæt på TV 2s bestyrelse.
Samtidig lader bestyrelsesformand Niels Boserup forstå, at der er brug for udskiftning i toppen: »Vi har en tre-mandsdirektion, hvoraf de to er økonomimænd og den sidste salgs- og marketingmand. Hvis man skulle starte forfra og sammensætte ledelsen, så ville man måske nok vælge folk med andre kompetencer,« siger Niels Boserup, der dog i går ikke ville gå i detaljer: »Der er p.t. ikke behov for udskiftninger. Men det kan der blive. Vi kan jo ikke holde på folk, hvis de vil noget andet,« som han udtrykker det.

Dette svar stemmer overens med, hvad flere kilder i aftes fortalte til Berlingske Tidende, nemlig at den officielle forklaring på Peter Parbos fratrædelse vil lyde, at han selv har valgt at gå. Men bag den pæne afsked lurer flere års irritation fra bestyrelsens side over, at Peter Parbo ikke har villet samarbejde om virksomhedens strategiproces. Et problem der kan føres helt tilbage til hans tiltrædelse i 2003, og som kulminerede på et ledelsesseminar for få uger siden. Et seminar der af flere betegnes som »det, der blev prikken over i'et«. kilde: berlingskeDagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?