Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

U2 scorer formue på "gratis" album!

10:57 - 10. sep 2014

U2 scorer formue på

I forbindelse med Apples lancering af iPhone 6 i går gjorde verdensstjernerne fra bandet U2 deres nye album gratis tilgængeligt for iTunes-brugere. Det viser sig dog at være en ganske god forretning for Bono og Co.

Da U2 i går overraskende annoncerede, at alle iTunes-brugere frit kunne gå online og lytte til deres nye album, som ellers først skulle være udkommet til oktober, så hører der mere end godhjertethed med til historien.

Den "gratis" udgivelse af albummet, som bærer titlen 'Songs of Innocence', er nemlig en rigtig god forretning for megabandet.

Nyheden kom i forbindelse med Apples præsentation af de nye iPhone-modeller, og det er da netop også teknologimastodonten, som sikrer U2 en heftig hyre. Det melder BT.

Den amerikanske avis The Wall Street Journal kan nemlig afsløre, at det irske bands eksklusive aftale med Apple giver dem over 150 millioner kroner for de 11 nye sange, der har været fem år undervejs.

Og naturligvis er der to sider af sagen, for Apple går selvfølgelig heller ikke glip af noget. Den kommende tid vil virksomheden således anvende det nyudgivede album som et regulært lokkemiddel.

Blandt andet lancerer Apple en række verdensomspændende reklamer akkompagneret af U2's nye sange, og en fysisk udgave af albummet langes i øvrigt også over disken, når folk vælger at handle hos firmaet.

Samarbejdet mellem de to parter begyndte for over ti år siden, og Bono var nære venner med Apples stifter, nu afdøde Steve Jobs.

Se gårsdagens annocerning af pladeudgivelsen her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?