Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Uforståeligt Agger-skifte til Brøndby!

17:03 - 30. aug 2014

Uforståeligt Agger-skifte til Brøndby! daniel agger, brøndby, liverpool, fodbold

Daniel Agger skifter med al sandsynlighed fra Liverpool til Brøndby, men hverken eksperter eller de engelske fans forstår helt situationen.

Det blev i morges bekræftet fra Brøndby, at klubben i øjeblikket forhandler med Liverpool om at købe Daniel Agger hjem til Vestegnen. Det skriver Ekstra Bladet.

Agger har ellers været en vigtig brik i Liverpools centerforsvar siden 2006, og både Aggers egen og Liverpools interesse i handelen kan synes mærkelig.

Først og fremmest mener mange eksperter og fans, at den danske forsvarsklippe er på højdepunket af sin karriere, og at han burde være fast mand i Liverpools startopstilling.

På det sidste er Agger dog blevet udfordret en smule på sin position, givet et par nyindkøb hos Merseyside-klubben. Men selv hvis et salg er vejen ud, så er valget af Brøndby som køber noget af en overraskelse.

Det har nemlig ikke skortet på interesse i den danske landsholdsanfører fra internationale topklubber — blandt andre Barcelona og Manchester City skulle tidligere have været klar til at smide penge efter Agger. 

Netop de økonomiske perspektiver i et salg til Brøndby er da også noget af det mest bemærkelsesværdige. I forhold til Manchester Citys bud, som for et par år siden skulle have ligger på omkring 200 mio. kroner, så er Brøndby angiveligt kun klar til at betale i underkanten af 30 mio. kroner.

Det skulle have været Agger selv, som sagde "Nej tak" til Manchester City. Muligheden for et forlænget udlandseventyr og endnu mere i lønposen er da heller ikke nødvendigvis det, som trækker mest i den 29-årige forsvarsspiller. 

Han er kendt for kun at beskæftige sig med projekter, der står hans hjerte nært. Fra dét perspektiv er en tilbagevenden til Brøndby måske alligevel oplagt. Garantien for fast spilletid kunne også være en vigtig faktor, mener TV 2 Sportens fodboldkommentator Zak Egholm.

Agger bliver formentligt præsenteret i Brøndby mandag.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?