Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ulrich Thomsen træt af rolle i HBO-hit!

09:36 - 23. mar 2015

Ulrich Thomsen træt af rolle i HBO-hit! ulrich thomsen, banshee, hbo

Ulrich Thomsen træt af rolle i HBO-hit! ulrich thomsen, banshee, hbo
Ulrich Thomsen satser på at forlade serien så hurtigt som muligt.

Skuespilleren er ikke meget for endnu engang at skulle forlade familien til fordel for optagelser på HBO-serien 'Banshee'.

Det er nok de færreste danske skuespillere, som ville takke nej til at medvirke i en af de store HBO-produktioner, men for Ulrik Thomsen forholder det sig en smule anderledes.

Selvom han snart smutter mod USA for at deltage i optagelserne til endnu en sæson af serien 'Banshee', så huer det ham nemlig ikke.

"Nej, jeg vil godt snart have det afviklet. Det er lang tid at være væk og lave det samme og det samme," fortæller han til Ekstra Bladet.

Thomsen spiller en af de bærende roller i den populære serie, men han er ikke meget for at forlade familien i det halve år, optagelserne tager.

Hvis det skulle vise sig, at der kommer flere sæsoner, vil Ulrich Thomsen, trods sin store rolle, da også forsøge at tale sig ud af det.

"Jeg har jo trods alt en af de bærende roller. Men man kan godt tale med dem, hvis det skulle gå helt galt. Men jeg tror, det er sidste sæson," forklarer Thomsen, som især savner familien og omgangskredsen, når han forlader Danmark.

"Men familien kommer over, når børnene har sommerferie," siger han.

Læs også   Mest populære