Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ulrik: Folk tror jeg er dybt pervers!

09:27 - 27. nov 2015

Ulrik: Folk tror jeg er dybt pervers! gift ved første blik

Ulrik: Folk tror jeg er dybt pervers! gift ved første blik
Det blev ikke til meget mere end et uheldigt knald på bryllupsnatten for Ane og Ulrik.

Den 35-årige deltager i 'Gift ved første blik' er stadig voldsomt frustreret over det mislykkede forhold til Ane.

Allerede på bryllupsrejsen gik det skævt for Ulrik Pihl og Ane Fleischer Larsen, som deltog i den netop afsluttede sæson af 'Gift ved første blik'.

Ved hjemkomsten tog Ane konsekvensen af problemerne og afbrød tv-eksperimentet. Et valg der dog stadig frustrerer Ulrik, som fortæller om sin oplevelse overfor Ekstra Bladet.

"Det med at springe fra er ikke noget, jeg opererer med i min verden, og det frustrerer mig vanvittigt, at vi ikke gav eksperimentet de fem uger, det varer," lyder det fra den 35-årige socialarbejder.

Selv er han ikke sikker på, præcist hvad der gik galt mellem de to, men henviser blandt andet til, at Ane er svær at kommunikere med.

"Når jeg sagde noget, blev det misforstået som, at jeg havde en skjult dagsorden, selv om jeg bare prøvede at lære hende at kende. Hun var så svær at snakke med, og det var kun, når vi talte med kamera på, at vi kunne kommunikere," fortæller Ulrik til Ekstra Bladet.

Heller ikke i forbindelse med eksperimentets afslutning havde han held til at få Ane i tale.

"Vi var ved at blive skilt, og jeg ringede til hende en tirsdag kl 18.30. Da havde hun besøg af en veninde og spurgte, om vi kunne tale sammen dagen efter. Et kvarter før jeg skulle ringe om onsdagen, skrev hun en besked, at hun ikke havde hverken tid eller overskud til at tale med mig," siger Ulrik.

I DR-programmet lagde Ane ikke skjul på, at sex på bryllupsnatten havde været årsag til det vaklende forhold. Siden da er Ulrik blevet fremstillet som enten kedelig i sengen eller seksuelt perverteret - noget han slet ikke mener, er på sin plads.

"Hvis der var nogen, der synes, det var dårlig sex, var det nok nærmere mig," fortæller den frustrerede forsøgsrotte og fortsætter:

"Ane er seksuelt ekstremt begrænset. Hvad jeg synes, er fuldstændig normalt, vil hun ikke være med til. Af de piger, jeg har været sammen med, har jeg aldrig oplevet nogen, der er så begrænset. I stedet tror folk, at jeg er en dybt pervers freak, der vil have ble på og sut i munden."

Ifølge Ane Fleischer Larsen, som Ekstra Bladet også har talt med, er sagen afsluttet, og hun har ikke mere at sige om det tydeligvis mislykkede forsøg.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?