Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Varig udskiftning truer Magnussen!

10:20 - 28. apr 2016

Varig udskiftning truer Magnussen! Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, renault, formel 1, sotji, esteban ocon, sergey sirotkin

Varig udskiftning truer Magnussen! Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, renault, formel 1, sotji, esteban ocon, sergey sirotkin
Esteban Ocon (tv) presser på hos Renault for at erstatte Jolyon Palmer eller Kevin Magnussen på banen.

Der er kamp om pladserne i sædet hos det franske hold Renault, hvor hverken Kevin Magnussen eller Jolyon Palmer kan vide sig sikre.

Selvom udskiftningen til fredagens træning inden sæsonens fjerde granprix i Rusland kun er kortvarig for den danske racerkører, Kevin Magnussen, ser det ud til, at en anden trussel ligger og lurer.

Når Sergey Sirotkin får lov til at prøve kræfter af på banen i Sotji i Kevin Magnussens bil, er det ikke det unge russiske talent, som danskeren og holdkammeraten Jolyon Palmer skal føle sig truet af.

Det er det franske stortalent og Renault-holdets tredje kører, Esteban Ocon, der presser sig på for en plads i en af holdets de to formel 1-biler, og efterlade Jolyon Palmer og Kevin Magnussen i pitten. Men det virker til, at det er britiske Jolyon Palmer, der kørte ind på en pinlig sidsteplads i Shanghai, der skal være nervøs for en permanent udskiftning på holdet.

“Nogle taler endda om, at det kommende løb er sidste chance for briten. Og så skulle Esteban Ocon  angiveligt få chancen” skriver den velinformerede tyske journalist Mathias Brunner i Speedweek.

I 2014 vandt Esteban Ocon den europæiske Formel 3-serie og sidste år løb den 19-årige, som efter sigende skulle være lovet køretid for Renault denne sæson, med sejren i GP3.

“Han er muligvis en af de mest succesfulde unge kørere set over de seneste par år. Han kan se frem til et fantastisk år foran ham med rollen som reservekører for os” sagde Reanults løbsdirektør, Fred Vasseur, da holdet skrev kontrakt med Esteban Ocon.

Om sæsonens fjerde granprix i Sotji bliver Jolyon Palmers sidste, afhænger af hans præstation på banen på søndag.

Granprixet i Sotji sendes fra søndag klokken 11 på TV3plus.

Kilde: BT

Se highlights fra sidste Formel 1 granprix i Shanghai:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?