Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Venner indspiller igen

13:31 - 23. jan 2006

Venner indspiller igen Freinds, Venner, Monica, Chandler, Joey, Phoebe, Ross, jennifer aniston,

Lige da du troede det var slut med Monica, Chandler, Joey, Phoebe, Ross og Rachel kommer der en god nyhed. Vennerne vender tilbage til TV-skærmen - hele fire gange.
På et hemmeligt møde har de seks komediestjerner sagt ja til at medvirke i fire afsnit af den populære serie på hver en times varighed. Det får de godt 30 millioner kroner for pr. næse, skriver TV2. Manuskriptforfatterne har allerede lagt hovederne i blød og sat sig til tastaturet for at skrive de fire dobbeltafsnit af "Venner", som får premiere i USA i løbet af 2006.

Aniston var den sidste, der sagde ja til tilbuddet om at medvirke, og det er nerværket NBC meget glad for. "Hun er den som sat en kæp i hjulet for projektet. Men nu har hun indvilliget i at spille Rachel igen" - lyder det fra en kilde hos NBC. "At bringe vennerne til skærmen igen er som at få en drøm til at gå i opfyldesle. Seertallene bliver afsindigt høje" .

TV-bosserne overvejer desuden at lave en spin-off serie mere med de tre mandlige hovedpersoner Chandler, Joey og Ross, der har fået arbejdstitlen "It's A Guy Thing". Men intet er afgjort endnu, fortæller en talsperson for NBC. "Der er gang i forhandlinger hele tiden" - lyder det.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?