Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Verdens rigeste fodboldspiller

16:30 - 30. mar 2007

Verdens rigeste fodboldspiller Ronaldinho, Beckham, fodbold

RONALDINHO er kendt for sine overmenneskelige evner på en fodboldbane og sit store smil. Nu er forklaringen på smilet endelig kommet frem i dagens lys: Manden med hestegrinet er verdens bedst betalte fodboldspiller.

Selvom 'Dinho flere gange har erklæret, at det er spillet, der gør ham så glad, må den kæmpestore lønseddel også have noget at gøre med det smil. For nu har Ronaldinho altså overhalet David Beckham, som den bedst betalte fodboldspiller i verden, afslører pengemagasinet 'Forbes'.

I en liste opgjort af Forbes Magazine fredag, kan man finde de 10 bedst betalte fodboldspillere i verden. På førstepladsen finder man brasilianske Ronaldinho, på andenpladsen det engelske stilikon David Beckham og på tredjepladsen ligger brasilianeren/halvtykke bæver Ronaldo.

172 millioner kroner tjente brasilianske Ronaldinho i år 2006, det var 2,2 millioner kroner mere end David Beckham. Dog har Becks allerede taget revanche ved at underskrive en kontrakt med LA Galaxy, der vil indbringe ham 1,4 milliarder kroner over en periode på 5 år.

Læs også   Mest populære