Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Vettel til Ferrari, Alonso til Mclaren !

13:48 - 04. okt 2014

Vettel til Ferrari, Alonso til Mclaren ! f1, vettel, alonso, magnussen,

Den tyske verdensmester Sebastian Vettel, har besluttet at forlade sit hold Red Bull, for at begynde et nyt samarbejde med Ferrari.

Red Bull afslører at Sebastian Vettel, som har været Formel 1-verdensmester fire år i træk, forlader  holdet til fordel for at blive en del af Ferrari-holdet.

Det er udelukkende den tyske racerkørers beslutning om at afslutte samarbejdet med Red Bull, som ellers har støttet ham siden han var 12 år gammel.

Selvom den 27-årige verdensmester dette år har haft problemer med at leve op til de sidste fire sæsoners mesterskab, har Formel 1-holdet Red Bull takket for det succesfulde arbejde med den passionerede racerkører Sebastian Vettel.

Under deres samarbejde har Vettel vundet Formel-1 mesterskabet fire sæsoner i træk, men har i år desværre ikke vundet et eneste løb. Vettel ligger som nummer fem med 177 point fra førstepladsen. 

Hans holdkammerat Daniel Ricciardo fra Australien er derimod nummer tre efter lige efter Mercedes-kørererne Lewis Hamilton og Nico Rosberg.

Red Bull har allerede budt den russiske racerkører Daniil Kvyat fra Toro Rosso velkommen, han overtager nemlig Vettels sæde i den kommende sæson og vil fremover danne makkerpar med Daniel Ricciardo.

Sebastian Vettel ønsker at prøve noget nyt

Ferrari har budt velkommen til Vettel samtidig med, at de har måttet tage afsked med den spanske racerkører Fernando Alonso, som formodentlig har valgt at blive en del af McLaren-Honda til næste år. Selvom Fernando Alsonso havde 2 år tilbage af sin kontrakt med Ferrari, besluttede de i fællelsskab at afslutte deres samarbejde.

 Sebastian Vettel er begejstret over, at skulle starte et nyt samarbejde med et nyt hold, fordi han længe har haft brug for forandring. Det er ikke første gang, at han er blevet tilbudt et sæde hos Ferrari, men det er først nu at racerkøreren følte at det var det rette tidspunkt at skifte hold. ‘Jeg skifter ikke hold fordi jeg ikke kan lide Red Bull eller visse personer på holdet. Jeg flygter ikke fra noget. Det er min indre stemme, som bønfalder mig om at prøve noget nyt, noget større. Det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg bliver nødt til at lytte til mit hjerte’, forklarer den tyske racerkører.

Den unge racerkører har ellers længe ikke villet oplyse, hvilket hold han ville danne par med. Han har længe sagt, at han ikke har vidst, hvordan hans kommende fremtid i branchen så ud.

‘Jeg har intet at berette. Lige nu, kan jeg ikke fortælle noget,’ 

Udsagn som disse, har racerkøreren længe besvaret journalisternes spørgsmål med.

Den seks år ældre racerkører Fernando Alsonso mener derimod efter en frustrerende sæson, at Ferrari ikke længere har noget at tilbyde ham. Han har mistet troen på holdet, og forventer større succes med sit nye hold McLaren hvor han blive holdkamerat med Kevin Magnussen formdentlig. Han var overrasket over Sebastian Vettels skifte fra Red Bull til Ferrari.

‘Det var en stor overraskelse at høre, at Vettel forlader Red Bull,’ fortalte Alsonso og fortsætter:

‘Alle forventede en overraskelse fra min side, men det blev Vettel som tog det første skridt. Lige nu er min prioritet at hjælpe Ferrari. Jeg har været besluttet i to eller tre måneder, alt har gået i den retning. Jeg kan forlade holdet lige når jeg vil.’ fortæller den 33-årige spanske racerkører Fernando Alonso.

Alle formel 1-holdene er i Japan i denne weekend, hvor de forbereder sig til løbet der finder sted på søndag morgen på Suzuka-banen.

 

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?