Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Video: Kardashian overfaldet i Paris!

17:11 - 26. sep 2014

Video: Kardashian overfaldet i Paris! kim kardashian, kanye west

Video: Kardashian overfaldet i Paris! kim kardashian, kanye west
Den ukrainske journalist Vitalii Sediuk stod bag gårsdagens overfald på Kim Kardashian.

Det var tæt på knockout, da realitystjernen Kim Kardashian blev tacklet af ukrainsk mand ved modeugen i Paris.

Det var en voldsom scene, der udspillede sig i går, da Kim Kardashian og gemalen Kanye West var på vej til et show ved modeugen i Paris.

På vej op ad den røde løber fik realitystjernen og hendes følge nemlig selskab af en mand, som tilsyneladende var stålsat på at komme i nærkontakt med den velformede kendis.

Det skriver Ekstra Bladet.

Da Kim Kardashian var på vej ud af en bil, forsøgte manden angiveligt at kravle under hendes ben, og både realitybaben og hendes mor, som også var til stede, reagerede med skrig.

Både paparazzi-fotografer og bodyguards hurtigt dog hurtigt ind, og Kardashian formåede med nød og næppe at blive stående på benene.

Herefter kunne hun chokeret fortsætte mod modeshowet.

Det viste sig efterfølgende, at det var den ukrainske tv-personlighed, Vitalii Sediuk, der stod bag angrebet på Kim, men ifølge ham selv var planen udelukkende at give hende et kram.

"Jeg håber, at Kim er okay, og hun ikke bliver sur på mig, for jeg mente ikke noget med det. Kanye er en heldig mand, hun er jo en gudinde," fortalte han senere Mail Online.

Det er ikke første gang, Ukraineren har crashet røde løbere. Tidligere er det blandt andet gået ud over Leonardo DiCaprio, Will Smith og Brad Pitt. Ved de to sidstnævnte blev Vitalii Sediuk endda sat på plads med et par slag af stjernerne selv.

Se videoen af overfaldet på Kim Kardashian her:

Læs også   Mest populære