Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Vild med dans-par afslører finaleplan!

10:26 - 25. nov 2014

Vild med dans-par afslører finaleplan! vild med dans, tv 2, silas holst, claudia rex

Vild med dans-par afslører finaleplan! vild med dans, tv 2, silas holst, claudia rex
Selvom enten Silas Holst eller Johannes Nymark må forlade finalen som taber, så får vedkommende alligevel pokalen med hjem. De to danner således par privat.

Når 'Vild med dans' på fredag skal afgøres, så er det tredje gang, at Silas Holst og Claudia Rex står overfor hinanden. Og seerne kan godt glæde sig, for de professionelle dansere planlægger begge at bidrage til et yderst seværdigt show.

Claudia Rex og Silas Holst har mødt hinanden to gange i tidligere 'Vild med dans'-finaler, hvor de begge har vundet en enkelt gang.

Ved finalen på fredag er der derfor endnu mere på spil for de to. Det skriver Ekstra Bladet.

"Det er det endelig opgør," fortæller Claudia Rex, hvis partner i denne sæson er Silas Holsts mand, skuespilleren Johannes Nymark.

"Det betyder ikke noget at være den bedste professionelle danser, men det betyder noget at vinde med Johannes. Det vil virkelig gøre mig meget glad," siger Claudia.

Silas Holst, som har fornøjelsen af at svinge vejr-pigen Sara Maria Franch-Mærkedahl rundt, har ikke overraskende det samme ønske.

"Jeg vil rigtig gerne føre min partner til sejr, for det synes jeg også, hun fortjener," siger Silas Holst, som løfter sløret for nogle af detaljerne omkring den freestyle, parret blandt andet skal danse ved finalen.

"Jeg synes, det er den bedste koreografi, jeg har lavet i 'Vild med Dans' nogensinde. Jeg synes, det er den, der er mest historie og mest kreativitet i. Så håber jeg, folk kan lide det," siger Silas, der også er glad for, at showet er rykket til Forum Horsens, hvor der bliver noget mere dansegulv at udfolde sig på for parrene.

"Nogle af elementerne i det er noget, jeg har drømt om at lave i en freestyle alle de år, jeg har været i finalen. Og det har aldrig kunnet lade sig gøre ude på Metronome. Derfor er jeg simpelthen så lykkelig for, at få lov at komme i finalen og få lov at leve det ud, som jeg har drømt om i fem år," fortæller Silas Holst til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Det er en historie om et par, som har skændtes rigtig meget, og så er det blandet med lidt cirkustema. Og så har det været vigtigt for mig, at det skulle bygges op omkring alt det, som Sara Maria er bange for; altså løft, kast, spring og højder. Fordi nu har jeg fået Sara Maria til at rykke sig rigtigt meget omkring det og flytte grænser, og så synes jeg, det er en fin måde at runde hele sæsonen af på - med et kæmpe løft. Det er bygget meget op omkring til Sara Maria. Vi glæder os dæleme til at lave det," siger Silas.

Spørger man Claudia Rex og Johannes Nymark, så sparer de dog heller ikke på noget i forhold til fredagens freestyle.

"Det er så fedt, vi får lov til at få den freestyle. Det er det, man drømmer om," fortæller Johannes og uddyber planerne:

"Vi kommer til at satse på, at Forum i Horsens skal være én kæmpe fest. Det bliver show for alle pengene. Man skal tænke på, at rummet er større, så vi bliver også nødt til at tænke på en måde at blive større. Det er så vildt, at den allersidste gang, vi skal på gulvet, bliver på en så markant anderledes måde. Men heldigvis til den rigtige side. Det bliver fedt."

'Vild med dans'-finalen fløjtes i gang fredag klokken 20.00, og hvis ikke du er blandt de hele 3.000 livepublikummer, så sender TV 2 naturligvis direkte fra hele showet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?