Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Vildt drama i 'Luksusfælden'

10:37 - 24. feb 2016

Vildt drama i 'Luksusfælden' Luksusfælden

Det gik voldsomt for sig da luksusfælden tirsdag havde premiere på endnu en sæson af det populære tv program.

Eksperterne Carsten Linnemann og Jan Swyrtz skulle forsøge at rette op på Dennis og Pernilles dårlige økonomi, der med en gæld på næsten en million kroner til kreditorer og Told og Skat samt en gæld til familien på 84.000 kroner grundet et voldsomt overforbrug, havde brug for deres hjælp.

Dennis og Pernille har tilsammen syv børn. To af dem bor hjemme, men i programmet afsløres det, at de burde betale 5.200 kroner om måneden i børnebidrag, hvilket har givet dem en gæld til staten på ca. 300.000 kroner.

For at få orden i økonomien var det nødvendigt de fandt et billigere sted at bo, arbejdede mere og holde op med at ryge

Kulmination kom da de to eksperten bad Pernilles mor om at skrive et brev, hvori hun fortalte at hun havde grædt for sig selv på grund af den måde Pernille opførte sig på.  Eksperten Jan Swyrtz fortalte at han følte Pernille var ligeglad med at hendes mor græd over hendes opførsel, hvilket fik Pernille til at råbe 'fuck dig mand' og forlade stuen. Hun vendte dog hurtigt tilbage.

Pernille afslører til BT hvorfor hun reagerede så voldsomt.

»Jeg vil ikke sige, de var for hårde, men i forhold til udsendelsen ser det ud til, de kun siger det en gang, og jeg bliver tosset. Men de bliver ved med det i fem-ti minutter. Man ser ikke, de bliver ved med at køre på en. Jeg kunne nok godt have håndteret det bedre, men vi er på fjerdedagen. Og bægeret flyder over, når de kører i det samme igen og igen.«

Pernille er dog glad for hun deltog, og familiens økonomi i dag går den rigtige vej.

Det er super dejligt. Vi er glade for den hjælp og det overblik, de har givet os. Og vi har lært en masse. Fortæller Pernille til SE og HØR og tilføjer, at hun midt i stramme budget også fundet råd til at begynde at betale hendes mor af. Hver måned overfører jeg et fast beløb til hende. Det er fint, og det var noget, jeg selv valgte at begynde på. Så det går rigtig godt, siger Pernille.

Hvis parret følger eksperternes råd kan de være uden gæld om syv år.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?