Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Vildt: Werge og Frimann med nyt job!

09:43 - 27. sep 2015

Vildt: Werge og Frimann med nyt job! fodbold

Vildt: Werge og Frimann med nyt job! fodbold
Grønkjær i kommentatorboksen til EM.

TV2 låner Viasats tungeste profiler til EM-slutrunde.

Der er godt nyt for de fleste danske fodboldfans.

TV2 har nemlig lavet en aftale med de populære kommentatorer og studieværter Carsten Werge og Per Frimann. De skal dække sommerens EM-slutrunde i Frankrig. Det skriver BT.

Også Jesper Grønkjær skifter sin TV3-tjans ud med TV2 til sommer.

“Det er korrekt, at vi her hyret Grønkjær, Werge og Frimann til EM 2016,” siger chefen for TV2 Sporten, Frederik Lauesen, til BT.

“Vi har gjort det i erkendelse af, at vi desværre ikke har så mange fodboldrettigheder tilbage på TV2, og derfor mangler folk med ekspertise. Vi har nogle talentfulde gutter, som gør det rigtig godt med den hollandske Æresdivision, og vi har Thomas Kristensen, som, vi mener, er en rigtig dygtig, folkelig fodboldkommentator, men samtidig er Flemming Toft stoppet, og Zak Egholm er smuttet (til SBS, red.). Derfor har det været min vurdering, at vi havde brug for forstærkning udefra, så jeg rettede henvendelse til Viasat om de her mennesker, og heldigvis vil de gerne være med.”

Carsten Werge er begejstret for sit nye sommerferiejob.

“Som kommentator er det jo en sjov opgave, og Frimann og jeg glæder os jo helt sindssygt til at lave en slutrunde. Det er en så god oplevelse, at det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dem med, så vi er meget glade for, at TV3/Viasat vil lade os gøre det. På den her måde får vi lov at lege med. Det er det eneste, vi har manglet for at have det perfekte job,” siger Carsten Werge.

Frederik Lauesen fortælller, at TV2 stadig arbejder på at hente flere profiler til dækningen af slutrunden.

Planen er, at Jesper Grønkjær skal danne makkerpar med Thomas Kristensen og kommentere kampene, mens de to garvede studieværter står for dækningen fra studiet.

DR Sporten har ingen kommentarer til TV2’s oprustning og vil heller ikke afsløre startopstillingen for DR’s slutrundehold.

Men fortsætter takten fra sidste VM, hvor både Bendtner og Morten Olsen blev hevet op af hatten, kan vi nok forvente et stærkt line-up fra begge de landsdækkende stationer.


 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?