Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Vollmers redningskvinde taler ud!

09:13 - 18. aug 2015

Vollmers redningskvinde taler ud! jesper vollmer, annette heick

Vollmers redningskvinde taler ud! jesper vollmer, annette heick
Jesper Vollmer og familien kort efter ulykken.

Australsk læge fortæller om den dramatiske aktion, da hun reddede Annette Heicks mand, som havde brækket nakken i Thailand.

Det gik grueligt galt, da Jesper Vollmer under en badeferie i Thailand brækkede nakken på en svømmetur, men havde det ikke været for en australsk læge, kunne det være endt meget værre.

Lægen, som bærer det passende navn Vanita Toogood, reagerede prompte på den tilskadekomne dansker, da han var blevet trukket i land af livredderne, hvorefter hun blandt andet sørgede for at stabilisere hans nakke.

Australierens indsats har været medvirkende til, at Jesper Vollmer nu atter er gående og snart kan vende tilbage til sit arbejde  som kongelig kok.

Mandag aften medvirkede både Voller og Toogood så i DR's 'Aftenshowet', hvor det dramatiske optrin i Thailand og den efterfølgende genoptræning blev vendt.

"Der lå en ung mand på stranden. Han så ud til at være bevidstløs. Han kunne i hvert fald ikke bevæge sig, så jeg løb derhen," forklarede lægen over en Skype-forbindelse fra Australien.

"Der var mange mennesker, som forsøgte at hjælpe. Det vigtigste var at stabilisere hans hals. Hvis hans hals ikke var blevet stabiliseret, og der havde været pludselige bevægelser, var skaden på hans hals nok blevet alvorligere. Måske havde han ikke fået førligheden igen," lød det videre fra Vanita Toogood.

For Jesper Vollmer, som uden lægens kyndige indsats kunne være endt lammet eller ligefrem død, var aftenens snak med Toogood faktisk første rigtige "møde" med redningskvinden.

"Jeg har kun hørt om hende og skrevet til hende. Jeg har ikke set hende før. Jeg nåede aldrig at se hendes ansigt. Jeg kunne bare høre hendes autoritet i stemmen, for hun fik bare sat folk i gang," forklarede den heldige dansker.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?