Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Whitney i livsfare

12:01 - 06. maj 2006

Whitney i livsfare Whitney Houston, Meadows

Whitney Houston havde en kort visit på afvænnings-klinikken Meadows i Arizona.
Forleden nat flygtede hun fra stedet, hvor hun har været i behandling de seneste uger for sit daglige og dræbende stof-misbrug. Familie og venner frygter nu, at hun kun har få måneder tilbage at leve i.
- Der er ikke en chance for, at hun kan fortsætte med at leve, som hun gør. Hun vil dø, siger en ven til magasinet Globe. - Hun er på en narko-rute på vej til Helvede, mener en anden.

Den berømte sangerindes nedtur har været tydelig meget længe, men blev endnu mere åbenbar for nylig, da svigerinden, Tina Brown, søster til Whitneys mand, Bobby Brown, offentliggjorde nogle hemmelige billeder fra ægteparrets badeværelse i hjemmet i Atlanta. De viste, at parret lever i en regulær svinesti med brugte narko-redskaber overalt.

- Hun har tabt tænderne og slår sig selv. Hun ser djævelen om natten. Nogen må hjælpe hende, advarede svigerinden for nylig.

For Whitney blev opholdet kortvarigt. Hun flygtede om natten og fløj til Californien, hvor hun er overbevist om, at hendes kærlighed til Bobby Brown kan redde hende.

- Der er intet, jeg længere kan gøre. Jeg har fået nok af hende. Jeg har min egen fremtid at tænke på, slår Bobby Brown fast.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?