Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wow! Så vildt sælger 'Fasandræberne'!

09:56 - 20. nov 2014

Wow! Så vildt sælger 'Fasandræberne'! fasandræberne, mikkel nørgaard

Filmatiseringen af 'Fasandræberne' trækker endnu flere danskere i biografen end forgængeren, 'Kvinden i buret'.

Danskerne er vilde med filmatiseringerne af Jussi Adler Olsens krimier, og billetsalget for 'Fasandræberne', der er det nyeste skud på stammen, skuffer da heller ikke. Det skriver SE og HØR.

Faktisk har filmen efter blot halvanden måned slået dens forgænger, 'Kvinden i buret', der i alt nåede op på 724.509 billetter. Til sammenligning har den aktuelle film rundet 726.000 solgte billetter.

"Efter syvende weekend er filmen fortsat blandt de bedst sælgende biograffilm trods heftig konkurrence. Så vi forventer, at filmen vil spille et godt stykke tid endnu," siger Jan Lehmann, der er direktør i Nordisk Film Distribution.

Statistikken fortæller blandt andet også, at 'Fasandræberne' indtager en øjeblikkelig fjerdeplads over de bedst sælgende film siden år 2000, og kan den trække yderligere 113.000 biografgængere til, så vipper den 'Klovn - The Movie' af førstepladsen.

Det er i øvrigt Mikkel Nørgaard, som har instrueret både rekordholderen samt 'Fasandræberne' og 'Kvinden i Buret'.

Den danske instruktør får dog svært ved at slå den bedst sælgende film herhjemme nogensinde. Storfilmen 'Titanic' fra 1998 solgte nemlig hele 1,4 millioner billetter.

Hvis du stadigvæk ikke ved, om du skal hjælpe med at gøre billetsalget på 'Fasandræberne' endnu højere, så kan du starte med at se traileren her: