Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki åbner 2015 med sejrsstime!

09:42 - 08. jan 2015

Wozniacki åbner 2015 med sejrsstime! caroline wozniacki, tennis

Wozniacki åbner 2015 med sejrsstime! caroline wozniacki, tennis
Også i den nye sæson får Wozniacki trænet sine sejrsudbrud.

Den danske tennisstjerne har fået en fremragende start på 2015 — i morges kæmpede hun sig til semifinalen i ASB Classic.

Hun sluttede 2014 af med et stærkt comeback til den absolutte tennis-top, og Caroline Wozniacki fortsætter den gode stime i det nye år.

Indtil videre er status således tre sejre i tre kampe i 2015.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Tidligt i morges dansk tid stod tyskeren Julia Görges klar på den anden side af nettet ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland, New Zealand, og efter to sæt kunne Caroline gå derfra som vinder.

Resultatet, der lød på cifrene 6-4, 6-4, betyder, at danskeren nu er sikret en plads i semifinalen.

"Görges er altid en svær modstander, og det stod 3-3 i indbyrdes kampe inden i dag, så jeg vidste, det blev svært. Hun server rigtig godt og slår godt, så jeg vidste, jeg skulle løbe alt ned, og jeg begyndte efterhånden at føle mig bedre tilpas," lød det fra Wozniacki efter kampen.

Opgøret bølgede da også frem og tilbage, og de to spillere brød hinanden gang på gang. Men i sidste ende trak den danske tennisbabe altså det længste strå.

Caroline Wozniacki skal i semifinalen møde tjekken Barbora Zahlavova Strycova, som slog danskeren under Wimbledon i sommer.

Læs også   Mest populære