Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki hamrer sig i semifinalen!

10:13 - 03. sep 2014

Wozniacki hamrer sig i semifinalen! wozniacki, tennis, us open

Caroline Wozniacki sikrede sig tidligt i morges dansk tid billet til semifinalen ved US Open, da hun smadrede italienske Sara Errani på blot 65 minutter.

Der var ikke meget slinger i valsen, da Caroline Wozniacki gjorde kort proces mod Sara Errani i kvartfinalen ved US Open, melder Ekstra Bladet.

Italieneren blev således udspillet med 6-0, 6-1 på omtrent en time.

Efter en lidt sløv start, lagde Wozniacki italieneren ned med overbevisende spil i store dele af kampen, hvor danskeren til slut kunne se tilbage på 26 rene vindere.

"Jeg går altid ud og tror på, at jeg kommer til at spille godt, og jeg havde en taktik i tankerne. Jeg fik efter mine slag. Jeg vidste, at jeg var nødt til at være aggressiv, men ikke for aggressiv — en balance mellem at finde åbningerne og virkelig gå efter mine slag, når jeg fik chancen," forklarede Wozniacki efter sejren.

Resultatet betyder samtidigt, at den danske tennis-stjerne — for fjerde gang i sin karriere — er klar til semifinalen ved turneringen.

Den spilles fredag, og den 24-årige dansker skal her møde kinesiske Peng Shuai, som for første gang er nået så langt i en Grand Slam.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?