Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki med et knust hjerte!

16:02 - 17. dec 2014

Wozniacki med et knust hjerte! Caroline Wozniacki

Wozniacki med et knust hjerte! Caroline Wozniacki
De to veninder Caroline og Serena på ferie sammen i 2014.

Den danske tennisstjerne har haft et hårdt år med store op og nedture. På tennisbanen gik det godt, mens kærligheden smuldrede. Det skriver Se og Hør.

På tennisbanen nåede den 24-årige Caroline Wozniacki flot til tops, men privat fik hun knust sit hjerte af sin eks-forlovede. I et nyt interview med fitnessmagasinet Self, ser tennisstjernen tilbage på 2014, som har sat dybe spor.

’Helt ærligt, så har 2014 været et meget op-og-ned år. Der har været stor lykke og stor sorg,’ siger hun.

Den irske golfspiller Rory Mcllroy, som var Caroline Wozniakckis forlovede, droppede hende over telefonen tilbage i maj måned, lige efter at bryllupsinvitationerne var sendt afsted. Caroline Wozniacki stod tilbage med et knust hjerte og en masse spørgsmål.

’Det var en hård tid. Det kom som lidt af et chok, men alting sker af en grund,’ siger hun. Efterfølgende fik Caroline Wozniacki knyttet et endnu stærkere bånd med sin bedste veninde Serena Williams, som også er en tennisstjerne.

’Da Serena hørte om bruddet, ringede hun til mig, men jeg tog den ikke. Så skrev hun til mig, at hvis jeg stadig ikke tog den, ville hun flyve hen til mig og sparke døren ind for at se mig,’ fortæller hun om Serena Williams, som hun bagefter tog på ferie sammen med.

Efter bruddet med den irske golfspiller, begyndte Caroline Wozniacki for alvor at rykke på tennisbanerne. Dette års højdepunkt var, da hun spillede sig til finalen i U.S. Open, hvor hun netop tabte til Serena Williams.

Caroline Wozniacki har endnu ikke fået en Grand Slam-titel, og derfor er hun spændt på næste års turnering, hvor hun får en ny chance. Det bliver d. 19. januar til Australien Open.

’Jeg vil vinde den Grand Slam. Lige meget hvordan, pointene er, vil jeg kæmpe til det sidste. Jeg giver aldrig op,’ understreger hun.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?