Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki mister OL-plads!

09:36 - 08. apr 2016

Wozniacki mister OL-plads! Caroline Wozniacki, OL, ankelskade, fed cup, istanbul, tennis

Wozniacki mister OL-plads! Caroline Wozniacki, OL, ankelskade, fed cup, istanbul, tennis
Caroline Wozniacki risikerer at miste sin plads ved OL efter en ankelskade og afbud ved den kommede Fed Cup.

En ankelskade sætter måske en stopper for, at Caroline Wozniacki kommer med til OL til sommer. Tennisstjernen har netop meldt afbud til turneringen, der skulle kvalificere hende til OL.

Udsigterne til at kunne skrive sig på deltagerlisten for sommerens OL i Rio de Janeiro for Caroline Wozniacki ser sorte ud. Den danske tennis-darling delte i går et billede af hendes forbundne ankel og meddelte, at hun på grund af skaden ikke kan deltage i næste uges Fed Cup i Ægypten.

“Rolled my ankle during practice today. Very sad to miss Fed Cup & Istanbul, but I’ll be back soon! Thx for the (hjerte-emoji)!” skriver Caroline på Twitter.

Fed Cup’en er adgangsgivende for sommerens OL og udeblivelsen kan derfor koste Wozniacki hendes plads ved legende.

Det Internationale Tennisforbund, ITF, skriver i deres regler, at en spiller skal have deltaget i tre Fed Cup-turneringer over fire år for, at sikre sig sin OL-berettigelse. Turneringen i Istanbul er sidste Fed Cup inden OL og ville være den danske stjernes tredje turnering.

Selvom muligheden for at kvalificere sig er passeret, håber Dansk Tennis Forbund på dispensation for deltagelsen, eller at Wozniacki modtager et af de seks wild cards, som ITF uddeler.

“Der er seks wild cards, men som udgangspunkt forventer jeg, at vi vil søge en dispensation. Det er mit store håb, at hun vil modtage sådan en, fordi det er en skade, der ikke bare påvirker hendes landsholdsdeltagelse, men også hendes personlige karriere” fortæller direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, til BT.

Den tidligere verdensetter er i dag nede på plads nummer 24 på verdensranglisten og ankelskaden hjælper ikke på den danske tennisspillers udsigter om, at bevæge sig længere op af rangstigen. Alligevel håber Alenkær, at Wozniacki, som også er udset til at være dansk fanebærer, ender på deltagerlisten i Rio de Janeiro.

“Det er mit store håb, at hun fortsat kommer til OL, og jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at ITF vil se på de samlede omstændigheder omkring den situation, hun står i. Jeg håber, de lader fornuften råde” siger direktøren.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?