Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki sejrer i Singapore-gyser!

17:35 - 21. okt 2014

Wozniacki sejrer i Singapore-gyser! caroline wozniacki, tennis, maria sharapova

Caroline Wozniacki sejrede over Maria Sharapova i sin første kamp ved sæsonafslutningen i Singapore.

Caroline Wozniacki mødte tirsdag eftermiddag den stærke russer Maria Sharapova ved WTA Finals i Singapore, hvor de otte bedste spillere i indeværende sæson dyster mod hinanden.

Her vandt danskeren med cifrene 7-6, 6-7, 6-2, og hun hiver dermed for anden gang i træk en sejr hjem i hende og Sharapovas indbyrdes opgør — sidste gang var ved fjerde runde af US Open. Det skriver tv2.dk.

"Jeg føler mig lidt træt, men det var en fantastisk kamp. Den første kamp i turneringen er altid svær. Man skal lige ind i rytme, og banen er lidt anderledes. Man skal lige vænne sig til det," sagde Caroline efter kampen og fortsatte:

"I det tredje sæt steppede jeg up og gik lidt mere efter boldene. Jeg er bare så glad for, at jeg vandt. Tak til publikum  I var utrolige."

Sejren i Singapore er selvsagt en fantastisk start for Caroline Wozniacki i en turnering, hvor vinderen kan se frem til en præmiesum på hele 35 mio. kroner.

Den danske tennisstjerne skal spille sin næste kamp torsdag, og du kan følge med i både den og resten af sæsonafslutningen på TV3 SPORT 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?