Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki sejrer i Singapore-gyser!

17:35 - 21. okt 2014

Wozniacki sejrer i Singapore-gyser! caroline wozniacki, tennis, maria sharapova

Caroline Wozniacki sejrede over Maria Sharapova i sin første kamp ved sæsonafslutningen i Singapore.

Caroline Wozniacki mødte tirsdag eftermiddag den stærke russer Maria Sharapova ved WTA Finals i Singapore, hvor de otte bedste spillere i indeværende sæson dyster mod hinanden.

Her vandt danskeren med cifrene 7-6, 6-7, 6-2, og hun hiver dermed for anden gang i træk en sejr hjem i hende og Sharapovas indbyrdes opgør — sidste gang var ved fjerde runde af US Open. Det skriver tv2.dk.

"Jeg føler mig lidt træt, men det var en fantastisk kamp. Den første kamp i turneringen er altid svær. Man skal lige ind i rytme, og banen er lidt anderledes. Man skal lige vænne sig til det," sagde Caroline efter kampen og fortsatte:

"I det tredje sæt steppede jeg up og gik lidt mere efter boldene. Jeg er bare så glad for, at jeg vandt. Tak til publikum  I var utrolige."

Sejren i Singapore er selvsagt en fantastisk start for Caroline Wozniacki i en turnering, hvor vinderen kan se frem til en præmiesum på hele 35 mio. kroner.

Den danske tennisstjerne skal spille sin næste kamp torsdag, og du kan følge med i både den og resten af sæsonafslutningen på TV3 SPORT 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?