Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki slår Williams?

18:42 - 07. sep 2014

Wozniacki slår Williams? caroline wozniacki, serena williams

Wozniacki slår Williams? caroline wozniacki, serena williams
Caroline og Serena - veninder og modstandere.

Kigger man på tidligere møder mellem Caroline Wozniacki og den nuværende verdensetter, Serena Williams, så står den kønne dansker ikke med mange chancer i aftenens US Open-finale. Men spørger man eksperterne, er der alligevel fin mulighed for en overraskelse.

Søndag aften går det løs med finalen i US Open, hvor Caroline Wozniacki har muligheden for at sikre sig karrierens første Grand Slam-titel.

Det eneste det kræver er en sejr over verdensetteren og veninden Serena Williams. Men i følge blandt andre bookmakerne er det scenarie dog højest usandsynligt.

Se og Hør har kigget på det indbyrdes styrkeforhold de to imellem, og statistikken lover da heller ikke godt for danskerens chancer i aftenens gyser.

Hvor den amerikanske stjerne indtil videre har været etter på verdensranglisten i 204 uger, blegner danskerens 76 uger til sammenligning. Wozniacki har da også en del arbejde foran sig, hvis hun skal nå helt til tops igen — i øjeblikket er hun nemlig nummer 11.

Den interne kampstatistik for de to veninder falder også ud til Williams' fordel. Hvor danskeren har hentet en enkelt sejr, har Serena Williams vundet hele 8 af de indbyrdes opgør.

Kort sagt ser det altså ikke nemt ud for Caroline, som ellers har bevist enorm styrke ved blot at nå finalen i den prestigefyldte turnerning.

Men måske man ikke skal dømme den 24-årige dansker ude alt for hurtigt, for i følge de danske tenniseksperter Tine Scheuer-Larsen og Michael Mortensen er der faktisk en reel mulighed for dansk Grand Slam-triumf i aften.

"Caroline skal for det første spille på absolut topniveau. Og så kan det blive til Carolines fordel, hvis duellerne bliver lange. Hun bevæger sig bedre end Serena," siger Tine Scheuer-Larsen til BT.

Wozniackis tidligere træner Michael Mortensen mener, at danskerens skal finde sin mulighed gennem udvisning af mod og en variation af sit spil.

"Samantha Stosur besejrede for nogle år siden overraskende Serena i US Open-finalen. Stosur fik en god start på kampen, og så blev Serena nervøs. Og der kan nøglen ligge for Caroline. Hun skal fra start af træde i karakter over for Serena. Caroline skal spille så offensivt, som hun overhovedet kan slippe af sted med. For så kan Serena krakelere," vurderer Mortensen og fortsætter:

"Caroline skal være modig og gå frem til nettet en gang imellem. Sige til Serena ’jeg er ikke bange for at gå til nettet’ og på den måde tvinge Serena til hele tiden at skulle holde øje med hende."

Både Michael Mortensen og Tine Scheuer-Larsen er enige om, at amerikaneren er favorit i aften. Men selvom blandt andet den indbyrdes statistik altså taler til amerikanerens fordel, er hun ikke storfavorit.

"Det er 60-40 i Serenas favør. Hun har vundet de seneste to år, og hun ved, hvad der skal til. Men på den anden side har Caroline intet at tabe, så hun kan gå ind og spille frigjort og nyde kampen," udtaler Michael Mortensen.

Samme vurdering kommer fra Tine Scheuer-Larsen:

"Det hedder nok 60-40 til Serena. Det tilter lidt til hende. Men jeg spiller alligevel på Caroline."

Hvorvidt Caroline formår at gå hele vejen, kan du se i aften på Kanal 5 og Eurosport fra klokken 22.30.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?