Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Wozniacki tog billede af paparazzi!

15:52 - 15. okt 2014

Wozniacki tog billede af paparazzi! caroline wozniacki, tennis

Wozniacki tog billede af paparazzi! caroline wozniacki, tennis
Carolines 'afslørende' billede.

Caroline Wozniacki knipsede tidligere i dag et billede af en paparazzi, hun mente forfulgte hende under besøg i København. Nu viser det sig, at fotografen slet ikke er der på grund af hende.

Caroline Wozniacki er i øjeblikket i Danmark, og i aftes var hun i Parken, hvor hun kunne ærgre sig over fodboldlandsholdets bitre nederlag til Portugal.

Men tennisstjernen har også været en smule irriteret over andre ting under hendes ophold i København.

Således er hun ifølge sine egne updates på Twitter de seneste 24 timer blevet forfulgt af en paparazzi-fotograf. Det skriver Ekstra Bladet.

"Til paparazzi-fotografen udenfor hotellet. Jeg kan godt se dig og dit kamera, selv om du har camouflage-tøj på og bærer rundt på en falsk baby," skrev Caroline tidligere.

Og det ser ud som om, at der er noget om snakken, for Wozniacki delte senere et billede af den formodede stalker.

I teksten til billedet, som Wozniacki selv har taget, kalder hun ham 'Camouflage Guy' og skriver videre, at hun altså stadigvæk godt kan se ham.

Det viser sig dog, at den danske tennisbabe har været en smule for hurtig på aftrækkeren.

Fotografen på Caroline Wozniackis billede er nemlig en vis Uffe Kongsted, og ifølge ham selv er han altså ikke til stede på grund af hende.

"Jeg er slet ikke her foran Hotel Petri for at tage billeder af Caroline. Jeg er her sammen med en anden fotograf for at tage billeder af en stor amerikansk filmstjerne, der har booket sig ind på hotellet med sin nye kæreste. Jeg ønsker dog ikke at sige, hvilken filmstjerne det er," siger Uffe Kongsted og tilføjer:

"Og jeg vil lige sige til Caroline. At den baby, jeg i nogle perioder her foran hotellet har båret rundt på ikke er en falsk baby. Det er min søn Christian på fem måneder."

Uffe Kongsted og kollegaen, Anthon Unger, fortæller i øvrigt, at Caroline Wozniacki slet ikke er så interessant længere efter bruddet med Rory McllRoy.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?