Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

X Factor Alex mistet stemmen!

08:34 - 01. apr 2016

X Factor Alex mistet stemmen! Alex, x factor finalen, x factor

X Factor Alex mistet stemmen! Alex, x factor finalen, x factor
Alex har mistet stemmen på grund af den intensive sangtræning.

Det var en kedelig nyhed da Alex for et par dage siden opdagede at en muskel i hans hals havde låst sig fast. Nu er hans stemme delvist forsvundet.

Alex er optimistisk og håber på at være klar til at kunne imponere med sin vindersang i aftenens X Factor-finale i aften oven på en hård uge med sygdom.

Det er den intense træning, der har sat sig spor og låst en muskel fast i sangerens hals, og resulteret i at sangeren delvist har mistet stemmen.

“De sidste to uger har det ikke været behageligt at synge, og så var jeg henne ved Mette og indspille den anden dag, hvor hun kunne høre, jeg lød lidt anspændt” sagde Alex til BILLED-BLADET på pressemødet i går.

Til trods for at lægen ikke har fundet nogen løsning på problemet, har Alex ingen forventninger om at skrue ned for stemmen og energien ved aftenens finaleshow.

“Min stemme har det virkelig ikke godt, men nu skal jeg også bare fyre den af en sidste gang og så kan jeg få lov til at hvile den” fortæller Alex.

Uanset om stemmen svigter eller ej, er den mandlige finalist sikker på et imponerende og underholdende show i X Factor finalen.

“Jeg ved ikke, om man kan få helt styr på det, så den er nok ikke 100 procent god, men jeg kan godt fyre den af i morgen, hvis jeg lige får varmet stemmen ordentligt op. Men til prøven i morges havde jeg ikke nogen chance” siger Alex.

Forhåbentlig bliver Alex klar til at indtage scenen og give sine fans endnu et fantastisk show.

Kilde: Billedbladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?