Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

X Factor nr. 100 på fredag med speciel gæst !

18:37 - 24. feb 2015

X Factor nr. 100 på fredag med speciel gæst ! x factor, remee, blachman, eva harlou

X Factor nr. 100 på fredag med speciel gæst ! x factor, remee, blachman, eva harlou
X factor med hemmelig gæst på fredag

Når klokken slår 20.00 på fredag, runder X Factor et særdeles skarpt hjørne. Program nummer 100 går i luften. Underholdningschef Jan Lagermand Lundme lover seerne en helt særlig gæsteoptræden.

Det er kun de absolut færreste underholdningsprogrammer, der når at runde 100 programmer. Men på fredag runder X Factor netop dette skarpe hjørne.


"Det er en historisk milepæl," fortæller Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef på DR.

"X Factor har altid haft en helt særlig publikumsmæssig tiltrækningskraft, og det bliver man i dén grad mindet om, når man pludselig står over for at skulle producere program nummer 100," fortæller han.

Gæsteoptrædener med tidligere liveshow-deltagere
Fredagens program er det tredje liveshow i underholdningsprogrammets ottende sæson. Således er der lagt op til endnu en spændende dyst mellem de tilbageværende syv deltagere.

I anledning af jubilæet kan publikum og seerne rundt omkring i det ganske land dog se frem til en helt særlig version af X Factor. Jan Lagermand Lundme fortæller:

"Vi kan præsentere en gæsteoptræden med en række af de tidligere liveshow-deltagere, som i dén grad har været med til at præge X Factor-historien gennem årene. Jeg vil ikke afsløre hvem, det drejer sig om - det må man tænde for fjernsynet på fredag for at se. Dog tør jeg godt love, at det drejer sig om nogle fantastiske gensyn, som man roligt kan glæde sig til at opleve."

X Factor samler befolkningen
Igen i år følger danskerne med i X Factor og det er selvom, at programmet kører på ottende sæson. Omkring halvanden millioner seere fulgte med i sæsonens to første liveshows, hvor der måtte siges farvel til Nanni og gruppen Finn & Rie.

"Fredag efter fredag sætter rigtig mange sig ned og ser X Factor. Det er et format, som formår at samle befolkningen, og programmet bliver heftigt diskuteret på nettet, i kantinen og i hjemmene. Jeg er simpelthen så glad og stolt af vores ottende sæson af X Factor, fordi vi fortsat laver et program, som seerne er begejstrede for", fortæller Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

"Sæson 8 er helt unik især fordi, at vi har set, hvor meget talent der stadig findes i Danmark. Niveauet hos deltagerne har været ekstraordinært højt i år. Samtidig har vi tilføjet nye tiltag til det danske X Factor, som eksempelvis 5 Chair Challange. Når X Factor i ottende sæson kan samle så mange seere, kan jeg ikke ønske mig mere".

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?