Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Yahya Hassan sviner Monte Carlo-duo!

17:10 - 20. mar 2015

Yahya Hassan sviner Monte Carlo-duo! yahya hassan, monte carlo, peter falktoft

Yahya Hassan sviner Monte Carlo-duo! yahya hassan, monte carlo, peter falktoft
Yahya Hassan var slet ikke med på værternes komik.

Den unge provo-digter besøgte satireprogrammet i et af de mest tåkrummende øjeblikke i nyere dansk tv-historie. Se klippet nederst i artiklen.

Yahya Hassan gik på ingen måde med på programmets præmis, da han i går medvirkede i 'Monte Carlo på DR3'.

Den ironiske distance, Esben Bjerre og Peter Falktoft lægger for dagen blev således mødt af sønderrivende kritik fra den 19-årige digter, kun afbrudt af dennes synspunkter vedrørende antisemitisme og en hyklerisk udenrigspolitik.

Det skriver SE og HØR.

Ifølge Hassan skal seriøse emner nemlig behandles seriøst, og det gør de, ifølge ham, komplet tåbelige 'Monte Carlo'-værter altså ikke.

"Gid jeg var i samme situation som jer. At jeg bare kunne sidde og tage pis på det hele," lød det blandt fra den utilfredse digter.

"Vi lever i uvidenhedens tid. Og lige meget hvor mange guldkorn jeg serverer for jer, så bliver i altså ved med at æde havregryn," fortsatte Hassan, som mener, at værterne blot er en del af propagandamaskinen for et forskruet samfund.

I løbet af interviewet forsøgte især Peter Falktoft flere gange at få en smule ro på gemytterne, men lige lidt hjalp det.

"Du trækker tiden ud, snakker om latterlige ting og prøver at bagatellisere tingene. Og det må du selv om. Men jeg vil ikke indvillige i det. Jeg vil ikke resignere med jeres dumhed," lød den tørre konstatering fra Yahya Hassan.

Digteren medvirkede i segmentet ’Monte Carlo elsker dig stadig’, men stemningen blev ikke løftet sønderligt, da digteren til slut fik en kærlighedserklæring og en æske chokolade fra de to udskældte værter.

Læs også   Mest populære