Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Zangenberg: Har svært ved nøgenhed!

17:19 - 02. feb 2015

Zangenberg: Har svært ved nøgenhed! julie zangenberg, adam og eva, tv3

Zangenberg: Har svært ved nøgenhed! julie zangenberg, adam og eva, tv3
'Adam og Eva' har premiere i aften på TV3.

Julie Zangenberg mener, at hendes blufærdighed er en fordel i rollen som vært på TV3's nøgen-program 'Adam og Eva'. 

I aften er der premiere på det nye TV3-program 'Adam og Eva', hvor en række splitternøgne singler forsøger at finde kærligheden.

Værtinden Julie Zangenberg får dog lov til at beholde tøjet på, og selvom hun i forbindelse med sin skuespilkarriere flere gange har smidt kludene, så er hun i mere private sammenhænge heller ikke tryg ved at klæde sig af.

"Som privatperson er jeg ret blufærdig, og nøgenhed er ikke noget, jeg har super nemt ved," fortæller 26-årige Zangenberg til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Men der er nogle roller, hvor jeg føler, at det hører til. Som skuespiller vil jeg hellere turde kaste mig ud i sådan nogle ting, end at blive ekstremt hæmmet og ikke turde fortælle historien fuldt ud."

"Men med det sagt så er det en meget kontrolleret del af min kontrakt, når der skal laves sådan nogle ting. Det bliver holdt meget sobert med få mennesker i rummet, og jeg ved på forhånd, hvad der skal laves og så videre. Så det er lidt en blanding af, at jeg er meget privat, men hvis det er noget en rolle kræver, så er jeg villig til at snakke om det," lyder det fra værtinden.

Julie Zangenberg er da også ganske godt tilfreds med ikke selv at være en af de afklædte deltagere i 'Adam og Eva'.

Det ville hun simpelthen ikke turde.

"Nej, det ville jeg slet ikke. Jeg er slet ikke lige så modig som dem," fortæller Zangenberg, som mener, at netop den mangel på mod er en fordel for hende i rollen som vært.

"Det er det samme som journalister, der er beredte på at snakke med en masse forskellige mennesker, der gør ting, som de aldrig selv kunne finde på at gøre. Det handler om at være interesseret i mennesket og finde ud af, hvad det er, der bevæger personen, og hvorfor folk gør, som de gør. Så handler det om at prøve at forstå det og så formidle det videre," siger hun og fortsætter:

"Jeg følte slet ikke at det var et problem. Jeg tror nærmere, at det var smart, at det var en person, der også selv stod og tænkte, 'hvordan gør I det her, hvorfor gør I det, og hvor finder I modet til det?'"

Se med i aften klokken 21.00 på TV3, når første afsnit af 'Adam og Eva' har premiere.

En af Zangenbergs mere afklædte filmroller var i 'Viceværten' fra 2012. Se traileren her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?