Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Zangenberg vært på nøgen-program!

17:00 - 06. nov 2014

Zangenberg vært på nøgen-program! julie zangenberg, tv3

Zangenberg vært på nøgen-program! julie zangenberg, tv3
Her ses Julie Zangenberg selv i en lettere afklædt tilstand i forbindelse med optagelserne til det nye TV3-program i Grækenland.

Julie Zangenberg indtager værtsrollen i nyt, vovet tv-program til foråret.

Hun antydede det selv for et stykke tid siden, og nu bekræfter TV3 overfor bt.dk, at Julie Zangenberg skal være vært på et nyt program, der vises til foråret.

Ifølge BTs kilder kan vi opleve den smækre 26-årige stå i spidsen for en dansk udgave af showet 'Dating Naked', der handler om lige nøjagtigt det, navnet lægger op til.

I datingprogrammet møder deltagerne således hinanden i afklædt tilstand, men i både den amerikanske og den danske version sløres kønsdelene dog.

Da 'Dating Naked' havde premiere i USA i juli måned, beskrev en anmelder det blandt andet som "det mest akavede show på tv", og overordnet set var modtagelsen da også yderst lunken.

TV3's version af programmet blev optaget i Grækenland, men at det er netop dét show, Julie Zangenberg er tilknyttet, vil tv-kanalen dog ikke indrømme.

"Vi kan bekræfte, at Julie Zangenberg er vært hos os i et nyt program i foråret. Men vi kan og vil ikke sige noget om, hvilket program, der er tale om, endnu," fortæller Søren Hedman, der er pressechef på TV3.

Læs også   Mest populære