Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
17 år i fangenskab næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3 Puls

FRA SKROT TIL SLOT - BEDRE BOLIG, BEDRE LIV (6)

Kl. 02:05 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk boligprogram fra 2007

Lykken vil ingen ende tage, da Morten og Tina i 2000 venter deres tredje barn. Men det er et trist syn, der møder dem ved fødslen. Det lille ny medlem af familien, sønnen Andreas, er helt viklet ind i sig selv. Både arme og ben sidder forkert placeret, og det samme gør hoften. Grundet klumpfod på begge fødder skal Andreas ligge med skinner i en lang periode, og derudover får han også skinner på hænderne i forsøg på at rette dem ud. For at rette hoften ud, må han gennemgå en række omfattende operationer, og i en lang periode ligger Andreas indpakket i gips. "Andreas græd hver gang, vi rørte ved ham. Jeg tænkte, luk øjnene min ven og kom væk herfra. Det er du bedre tjent med", fortæller moren Tina.
Men det ville Andreas ikke. Selvom lægerne spåede noget andet, så er han i dag mentalt lige så velfungerende som andre børn på hans alder. Og selvom han i en alder af syv allerede har været i narkose 30 gange, så skal der mere til at slå ham ud af kurs: "Man kan godt sige, det er lidt sjovt at være handicappet, som han udtrykker det, og sjovt ser det da også ud, når han i fuld far ræser af sted i sin kørestol.
Den i dag seks mand store familie havde sat deres hus i Langeskov helt i stand, før Andreas kom til verden, og stuen er i dag alt for lille til den store kørestol, han er afhængig af i hverdagen. Det kan der rådes bod på, og mon ikke det lykkes for Fra Skrot til Slot at gøre familien tilfreds, når Mai-Britt, designeren Mille og sjakbajsen Jann går i krig med deres lille hær af håndværkere. Specielt rørte bliver familien over en ekstra lille overraskelse, som de på ingen måde havde regnet med.

Original title : FRA SKROT TIL SLOT - BEDRE BOLIG, BEDRE LIV
Episode : 6
Season : 7
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk boligprogram fra 2007
Year : 2007
...
 


Kl: 22:08 Dato: 11-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?