Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
NCIS 10 (21) næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (10)

Kl. 19:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram fra 2015

I Nordjylland bor Lotte, der er så bekymret for sin brors og svigerindes økonomi, at hun nu har taget drastiske midler i brug. Uden deres vidende har hun kontaktet Luksusfældens eksperter i håbet om, de kan redde økonomien og dermed også parrets ægteskab.

Sanne og Dennis flyttede for et halvt år siden fra det hus, de ejer. De mente ikke, de kunne klare terminerne og fandt i stedet en lejebolig. De har stoppet alle betalinger og har allerede været til første møde i fogedretten: Tvangsauktionen er på vej. Sanne ønsker under ingen omstændigheder at flytte tilbage til huset, selvom det måske kan redde deres økonomi.
Samtidig er deres parforhold så tyndslidt af den skrantende økonomi, at Sanne har seriøse overvejelser om at forlade Dennis.

Eksperterne sætter kurs mod parrets hjem med en nervøs søster i bilen. For Luksusfældens hjælp er sidste chance for at undgå tvangsauktionen og skilsmissen.
Selvom parrets siger ja tak til hjælpen, er det langt fra løsningen på deres problemer. For måske kan det vise sig, at den eneste løsning på den truende økonomiske deroute, at flytte tilbage til det forhadte hus. (t)
Episode : 10
Season : 14
Genre : Dokumentar/Underholdning
Teaser : Dansk reportageprogram fra 2015
Year : 2015
...
 


Kl: 09:09 Dato: 17-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?