Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
NCIS 10 (21) næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Med kniven for struben 1 (4)

Kl. 05:05 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk dokumentarprogram fra 2007

Restaurant Skotterup Kro, Nordsjælland


I denne uge kommer stjernekokken Bo Bech på sin hidtil største udfordring. På Restaurant Skotterup Kro er 21 års hårdt arbejde på det hæderkronede spisested ved at udvikle sig til at mareridt for ejerne Conni og William. Kunderne forsvinder stødt, og parret har ingen idéer til, hvad de skal gøre for at vende udviklingen. Men vendes dét skal den, for ellers kan et stykke historie meget vel forsvinde fra Strandvejen.

Bo Bech har dog ikke været længe i restauranten, før han konstaterer, at maden langt fra står mål med den skønne udsigt og de fine omgivelser. Personalet er hårdt spændt for, menukortet er omtrent lige så omfattende som telefonbogen, og maden trænger til et ansigtsløft anno 2007.

Men Bo Bechs sandhed er ilde hørt. William har drevet Restaurant Skotterup Kro i 21 år, og Bo må indse, at der er noget om snakken, når man siger, at det er svært at lære en gammel cirkushest nye tricks. Og da Bo Bech introducerer sine idéer til, hvordan restauranten kan vende nedtur til optur, udvikler det sig højst dramatisk. (t)
Episode : 4
Season : 1
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk dokumentarprogram fra 2007
Year : 2007
...
 


Kl: 02:10 Dato: 18-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?