Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
NCIS 10 (21) næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (8)

Kl. 20:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2016

I Holsted i Sønderjylland skændes Sidsel på 24 og 30-årige Morten konstant. Hun er træt af at agere mor for sin kæreste, fordi han hidtil har vist sig at være ude af stand til at tage ansvar for økonomi, hjem og helbred.
Morten har tidligere været alvorligt syg med blodpropper i lungen, men trods utallige bønner fra både familien og Sidsel, har han hidtil nægtet at stoppe med at ryge.
For at få råd til sit og Mortens forbrug, har Sidsel optaget stribevis af lån og købt ting på afbetaling, da kassen for længst er smækket i for Morten, der står i RKI. Sidsel har endda fået sin mor til at købe på afbetaling for hende. Det har nu resulteret i, at også Sidsels mor er blevet registreret som dårlig betaler.
Det er et kæmpe rod, som Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, skal forsøge at rydde op i, og både økonomi, helbred og parforhold er en del af redningsplanen.
Med en samlet gæld på over 400.000 og ingen indtægt, er det strengt nødvendigt, at både Sidsel og Morten kommer i job. Og eksperterne mener heller ikke, det er forsvarligt at beholde hunden Pedro eller fortsætte rygningen.
Det viser sig dog ret hurtigt, at især Mortens manglende evne til at tage ansvar og handle kan risikere at ødelægge eksperternes forsøg på at redde parrets økonomi. (t)
Episode : 8
Season : 17
Genre : Dokumentar
Teaser : Dansk reportageprogram 2016
...
 


Kl: 04:02 Dato: 18-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?