Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Sjakalen næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (11)

Kl. 19:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram fra 2015

I Svenstrup i Nordjylland arbejder Luksusfældens eksperter hårdt for at hjælpe Sanne og Dennis med at træffe den økonomisk fornuftige beslutning.

Parret er fraflyttet deres hus, og har fremprovokeret en tvangsauktion ved at stoppe alle betalingerne til huset. Dennis undskylder flytningen med husets forfald, mens Sanne blankt erkender, hun ikke vil bo i huset. Nogensinde.
Skal eksperterne skabe balance i parrets økonomi, er der dog ingen vej udenom: de må flytte tilbage i huset og afværge tvangsauktionen. Men Sanne står på sit og vil hellere skilles end at flytte tilbage.
Eksperterne sætter alt ind for at få Sanne og Dennis til at forstå, at de altid vil være belastet af gælden fra tvangsauktionen, hvis de vender huset ryggen. De vil skulle i fogedretten flere gange om året og de vil aldrig kunne have en opsparingskonto.

Vil det lykkes Luksusfældens eksperter at overbevise Sanne og Dennis om, at de skal flytte tilbage til huset og dermed rette op på den katastrofekurs de er på? Eller må Jan og Carsten erkende, at ikke alle er villige til at gøre hvad der skal til, for at komme på fode igen?

Da eksperterne har afsluttet arbejdet med Sanne og Dennis, kører de videre mod Kjellerup. Her vil de undersøge, hvordan det er gået Connie og Alec, der modtog hjælp fra Luksusfælden for halvandet år siden. Connie havde været arbejdsløs i fire år og parrets økonomi var så elendig, at de havde lånt 30.000 fra sønnen Mads? børneopsparing. Da eksperterne gravede dybere i parrets økonomi, dukkede en velbevaret hemmelighed op. For en del af årsagen til den økonomiske krise var det alkoholmisbrug, Alec havde kæmpet med og som tidligere havde kostet parret mange hundrede tusinde. Men hvordan reagerede parrets omgivelser på at høre om Alecs misbrug, er Connie kommet i arbejde og har sønnen fået sine penge tilbage? (t)
Episode : 11
Season : 14
Genre : Dokumentar/Underholdning
Teaser : Dansk reportagep...
 


Kl: 01:25 Dato: 11-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?