Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Sjakalen næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (12)

Kl. 19:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram fra 2015

Luksusfældens eksperter er på rundtur i Danmark for at høre, hvordan det er gået nogle af de par, der har fået hjælp gennem tiden. Har de kunne overholde budgetterne og holde forbruget i ave, efter kameraerne slukkedes og de skulle stå på egne ben?

Carsten er taget til Vinderup for at undersøge, om Anja og Dennis har formået at afdrage på den kæmpe gæld, Dennis havde. En gæld, der skyldtes Dennis? kriminelle fortid og en udpræget modvilje mod at åbne rudekuverter. Parret ventede deres første barn, men Anja var i tvivl om, hvorvidt forholdet kunne bære Dennis sløsede omgang med penge og gæld.
Er parret stadig sammen, har Dennis kunne holde sig ude af kriminalitet og er der blevet betalt af på gælden?

Mens Carsten er i Vinderup er Jan taget til Munkebo, hvor han besøger Tina og Allan, hvis hus var på vej på tvangsauktion for to et halvt år siden. Det budget, eksperterne lagde, betød en kraftigt reduceret diversepost. Det reagerede Tina voldsomt på og truede med at aflive hunden, fordi hun ikke mente, der var råd til den.
Er det lykkedes parret at beholde huset og ikke mindst hunden Nemo?

Eksperterne drager sammen videre mod Køge. For to et halvt år siden havde Johnny drænet datteren Victorias konto og brugt pengene på ferier. Uden hendes vidende.
Han havde også en kæmpegæld fra kviklån og en tvangsauktion. Gæld, han ikke betalte, fordi han prioriterede ridning, sejlads og ferier højere.
Men har Victoria fået sine penge tilbage, eller vælger Johnny stadig forbrug over gældsafvikling?

Sidste visit er hos Makaya. Sidst Luksusfælden besøgte hende, kæmpede hun mod en trang til at flytte. Hele tiden. Hendes ældste datter havde boet 21 forskellige steder i sit 19 år lange liv. Hendes flyttetrang slog bunden ud af hendes økonomi og hun lovede eksperterne, at det var slut med rodløsheden.
For to år siden boede Makaya i Helsinge. Nu bor hun i Ringsted. Så Carsten er foruroliget over, om Luksusfældens hjælp har været...
 


Kl: 19:44 Dato: 16-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?