Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Paycheck næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Mit Plastikmareridt (10)

Kl. 15:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageserie fra 2016

Fejlslagne plastikoperationer har givet fire kvinder ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp.

Efter fødsel og amning vælger Camilla som 19-årig at få en brystforstørrende operation + et lille brystløft. Det viser sig dog, at kirurgen fejlagtigt har benyttet tråde, der ikke er selvopløselige, og Camilla lever i dag, 4 år efter, med store sår og tråde, der stikker ud.
I 2009 får Kristina en gastric bypass og taber sig efterfølgende 46 kg. Hendes maveskind hænger, og hun får derfor foretaget en maveskinds-OP. 14 dage efter operationen kommer der en tydelig bule på maven. Kirurgen fortæller at den vil gå væk i løbet af et år, men her 7 år efter har hun stadig sin store bule.
Pga. medfødt misdannelse får Natasja en brystoperation tilbudt igennem det offentlige i 2009. Natasja får derfor lagt et lille implantat ind i det normalt udviklede bryst og et stort implantat ind i det misdannede bryst. Men i løbet af det første år begynder Natasjas bryst at ændre form og smerter opstår, og hun gennemgår derefter yderligere 3 operationer - gradvist får hun lagt større og større implantater ind, og i dag står hun tilbage med smerter, asymmetri og kæmpe bryster der er til stor gene i hverdagen.

Efter at have født 2 børn er Sabina ked af at have mistet fylde i sine bryster, og hun får derfor foretaget en brystforstørrende operation i Polen i 2011. Operationen medfører voldsomme smerter, som tvinger Sabina til at sygemelde sig i en længere periode. I dag er der stadig ingen læger der har kunne forklare smerterne, og Sabina lever i dag med mange begrænsninger. (t)

Original title : Mit plastikmareridt
Episode : 10
Season : 5
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageserie fra 2016
...
 


Kl: 02:51 Dato: 24-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?