Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Paycheck næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Mit Plastikmareridt (12)

Kl. 15:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageserie fra 2016

Fejlslagne plastikoperationer har efterladt fire kvinder med ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp.
Nina blev lovet store bryster og en tæt kavalergang. De store bryster fik hun, men i dag døjer hun med en meget bred kavalergang, og desuden er det ene implantat begyndt at "rutsje " ned. Nina arbejder som show-pige, og det påvirker derfor hendes arbejde meget, når hun skal fokusere på et rutsjende implantat og en grim kavalergang.
Jonna får fedtsuget sine lår i håb om, at de skal blive mindre og pæne. Men allerede et år efter, begynder huden på lårene at hænge meget, og der er tydelige buler.
Christina har som teenager haft anoreksi, hvilket har betydet, at hun ikke har udviklet bryster, mest af alt, at følte hun havde en krop som en 13-årig. Hun fik lavet en brystforstørrende operation, men allerede efter et par år, står Christina tilbage med et par meget krampagtige bryster, med buler og folder, som sidder meget langt fra hinanden.
Da Anne-Marie er 7 år gammel bliver hele hendes krop forbrændt i en frygtelig ulykke. Især omkring brystet, og hun får derfor transplanteret hud fra lår til bryst. Da hun er 20 år gammel, får hun gjort sine naturlige bryster mere ens, og hun får rekonstrueret brystvorter. Resultatet er ikke tilfredsstillende, og hun er især ked af brystvorternes udseende. (t)

Original title : Mit plastikmareridt
Episode : 12
Season : 5
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageserie fra 2016
...
 


Kl: 05:48 Dato: 19-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?