Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Paycheck næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Mit Plastikmareridt (2)

Kl. 20:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageserie fra 2016

Fejlslagne plastikoperationer har givet fire kvinder ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp.
Didde får i 2008 foretaget en brystforstørrende operation, men operationen giver hende ikke de bryster, hun havde drømt om og efterlader hende med flere fysiske gener. I 2014 vælger hun derfor at søge hjælp hos Jens Jørgen og Fay, men får blankt afslag på grund af hendes overvægt. I aften er Didde tilbage - 30 kilo lettere og med håbet om at blive tilbudt en operation.
Lenette har tabt sig 55 kilo og har med for meget løs hud på mave, bryster og lår. I 2012 finde hun derfor en kirurg, der er villig til at foretage alle tre operationer, men både mave- og brystoperationen går skidt. Brysterne er i dag to forskellige størrelser, og maven ligner at et barn har skåret i den med en kniv.
Efter adskillige operationer er Heidi ked af sine brysters udseende, og hun vælger derfor i 2010 at få foretaget en brystforstørrende operation, men hun finder ingen glæde ved resultatet og føler sig i dag skamferet og fortabt.
Lena har lidt af børneleddegigt hele sit liv, så i 2014 får hun foretaget en fedtsugning af hagen i håbet om at få en tydelig kæbelinje. Det ønske gik langt fra i opfyldelse - og i dag, 2 år senere, sidder hun med et meget større ansigt, end hun havde før operationen. (t)

Original title : Mit plastikmareridt
Episode : 2
Season : 5
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageserie fra 2016
...
 


Kl: 20:57 Dato: 19-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?