Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Killing Them Softly næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (15)

Kl. 20:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2016

Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job. Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis? konto til at betale med. Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis.
Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten. Derfor tager Luksusfællens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis.
Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn - selvom Dennis holder fast i, at to er nok. Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster 1.000.000 kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde.
Herefter sker der noget med Diana og Dennis, der resolut beslutter at blive i deres billige lejlighed, i stedet for at flytte i det noget dyrere hus, som de havde planlagt. Eksperterne kan imponeret konstatere, at parret er ved at blive voksne og ansvarlige.
Men er Diana og Dennis virkelig blevet voksne, når eksperterne ser sig nødsaget til at vende tilbage efter blot 14 dage? (t)

Original title : Luksusfælden
Episode : 15
Season : 17
Genre : Dokumentar
Teaser : Dansk reportageprogram 2016
...
 


Kl: 07:33 Dato: 18-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?